Drukte zaterdag 27 mei in verband met Silver Cup op HC Houten

Nieuws afbeelding 24-5-2023
Aanstaande zaterdag worden beide finales van de Silver Cup op HC Houten gespeeld!
Om 13:00 uur wordt de finale van de dames gespeeld en om 15:30 uur de finale van de heren. Beide wedstrijden worden op veld 1 gespeeld. Uiteraard zijn jullie allemaal van harte welkom om naar deze wedstrijden te komen kijken en de teams aan te moedigen. 

Wel zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden die dag.

Kom op de fiets
Aangezien er zaterdag veel mensen worden verwacht op onze club willen we alle teams van HC Houten vragen die dag zoveel mogelijk op de fiets naar de club te komen. 

Kom je met de auto, parkeer deze dan liefst op het bedrijventerrein aan de overkant van de weg. Speel je een uitwedstrijd, verzamel dan op het bedrijventerrein of een andere plek. Heb je geen rijdienst, parkeer je auto dan bij voorkeur niet op de club.
Op P2 kan zaterdag niet geparkeerd worden; deze parkeerplaats is dan gereserveerd voor bussen van de clubs die de Silver Cup finales spelen. 

Kleedkamers niet beschikbaar
De kleedkamers en douches zijn zaterdag de gehele dag niet beschikbaar voor de juniorenteams aangezien we deze beschikbaar moeten stellen voor de scheidsrechters en de teams die de Silver Cup finales spelen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marloes Dijk of Sonja van der Deure.

Afgelastingen

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

vrijdag 2 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
20:30 Uit DS1 MMHC Voordaan DS7

Sponsoracties