Vacature-alert: Jongste Jeugd coordinator gezocht

Nieuws afbeelding 30-11-2022

De jongste jeugdcommissie is op zoek naar een Coördinator MO9. De coordinator is de spin in het web voor de meiden in de leeftijd van 7 t/m 9 jaar. Je geeft samen met andere coordinatoren invulling aan:

 

  • Contact met ouders, coaches, trainers en STK.
  • Teamindelingen maken, selecties begeleiden.
  • Eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen en vooral zorgen dat alles loopt en de hockeyzaken op elkaar afgestemd zijn.

 

Maandelijks neem je deel aan de vergadering met de andere coördinatoren. Daarin worden zaken rondom de jongste jeugd besproken en maak je met elkaar afspraken over hoe je het coördinatorschap invult. Je maakt dus onderdeel uit van een leuk team dat elkaar helpt met het vinden van een oplossing voor elke uitdaging!

Tijdsinvestering: Wisselend van een half tot een paar uurtjes per week

Hockeyervaring niet nodig: Voor de functie van lijncoördinator is hockeyervaring niet vereist. Een coördinator is vooral communicatief, goed in contact leggen, heeft een gezonde club beleving, is ambassadeur van het beleid van HCH, heeft organisatietalent en is bovenal positief ingesteld.

Wil je meer weten vraag het aan Peggy Braaf of een van de andere jongste jeugdcoordinatoren of mail aan [email protected]of [email protected]

Afgelastingen

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda