Gezocht: enthousiaste trainers/begeleiders voor onze G-hockeyers

Nieuws afbeelding 31-8-2022
Gezocht: enthousiaste trainers/begeleiders voor onze G-hockeyers

Ben jij (af en toe) beschikbaar op zaterdagochtend van 10 tot half 12 en lijkt het je leuk om jonge hockeyers met een beperking te trainen of bij wedstrijdjes te begeleiden? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bij HC-Houten bieden we al heel wat jaren G-hockey aan. G-hockey is bedoeld voor kinderen/jongeren vanaf 8 jaar met een verstandelijke beperking, (zeer) moeilijk lerend, met een stoornis in het autistisch spectrum of vanwege een andere beperking (bijv. doofheid, spraakstoornis, ADHD), waarvan de aandoening zodanig is dat zij niet kunnen hockeyen met leeftijdsgenoten binnen een regulier hockeyteam. Spelers moeten een stick kunnen vasthouden en hier zonder gevaar mee om kunnen gaan. 
In/door de coronatijd is onze spelersgroep helaas wat uitgedund maar nog altijd hebben we vijf enthousiaste G-spelers over. Daar willen we ons als HC Houten graag voor blijven inzetten!
De G-hockeytraining is elke zaterdagochtend van 10.15 tot 11.15 uur op veld 3. 
Het accent van de trainingen ligt op datgene wat mogelijk is en niet op de beperkingen. Behalve hockeyen staan deze trainingen ook in het teken van samen bewegen en spelletjes doen.
Naast deze trainingen vormen onze spelers samen met G-spelers van MHC Woerden ook een competitieteam (ze spelen met een zestal op een kwart veld). Voor komend seizoen staan er in totaal 8 wedstrijden gepland in de regio. De thuiswedstrijden zijn ook op zaterdag om 10.15 gepland. De uitwedstrijden zijn soms op andere tijdstippen.
Ben je enthousiast geworden en wil of kun je hier iets in betekenen? Laat van je horen via [email protected] of neem contact op met Kerstin van der Goot, 06-49888343.

Afgelastingen

Sponsoracties