UPDATE Clubkleding HC Houten

Nieuws afbeelding 22-8-2022

Begin juni hadden we al gedeeld dat we met ingang van het nieuwe seizoen 22/23 overgaan als club over op een nieuwe leverancier van de club en wedstrijd kleding.Indian Maharadja is de nieuwe leverancier en alle kleding zal bij Daka in Houten verkrijgbaar zijn. Het ontwerp en de kleurstelling van het wedstrijd shirt verandert niet.

Inmiddels is een deel van de kleding in de winkel bij Daka verkrijgbaar. Even een korte update van wat er nu verkrijgbaar is en wat nog binnen moet komen.

Wat is nu al verkrijgbaar?
Rokjes en shorts zijn in de winkel te koop. Belangrijk om te weten is dat zonder logo is, dus je kan het standaard rode rokje of short van Indian Maharadja aanschaffen.
De blauwe thuissokken zijn ook al verkrijgbaar en begin volgende week ook de witte uitsokken.

Wanneer komen de nieuwe wedstrijdshirts?
We verwachten de shirts medio september in de winkel. Zodra de shirts er zijn, dan kan elk spelend lid (inclusief de keepers) een nieuw thuis shirt gratis ophalen bij Daka in Houten. Belangrijk is dat je je lidnummer weet en bij voorkeur de HCH app hebt op je telefoon. Daka zal aan de hand van je lidnummer, voornaam en geboorte datum verifiëren dat je recht hebt op een shirt en bij afhaling teken je af voor ontvangst. Dit gratis shirt geldt alleen voor dit komende seizoen en is eenmalig.

De kleding zal alleen via Daka in Houten verkocht worden, dus geen verkoop meer via de club. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om op eigen gelegenheid de kleding te passen en aan te schaffen.

Heb je nog vragen: stuur een mailtje naar
[email protected]

Afgelastingen

Sponsoracties