VERENIGINGSDAG 31 Augustus

Nieuws afbeelding 23-8-2019

De verenigingsdag vormt de start van het nieuwe hockeyseizoen. Tijdens deze dag is er veel aandacht voor kennismaking met de nieuwe teams, de club en de commissies. De aanleiding is dat in onze gesprekken met (ouders van) leden we regelmatig horen dat niet duidelijk is hoe de vereniging precies werkt. En dat is misschien ook niet zo gek. Want met 1500 leden zijn we een grote vereniging en er is dan ook een klein leger aan vrijwilligers die de club draaiende houden. Een bruisend geheel waarin met veel enthousiasme taken worden opgepakt, maar misschien niet altijd voor iedereen helemaal overzichtelijk. En daar gaan we iets aan doen!

Tijdens de verenigingsdag zijn er van 10.00 uur tot 16.00 uur allerlei commissies aanwezig om kennis met je te maken en al je vragen te beantwoorden. Daarnaast is er kledingverkoop en gaan de (jongste) jeugdteams lekker hockeyen tijdens de traditionele uitwisseling met IJsseloever en Kampong. Rond deze wedstrijden kunnen spelers en ouders van de teams kennismaken en afspraken maken voor het nieuwe seizoen. 

Als je pas als nieuw lid bent gestart (of nog start) ben je (samen met je ouders)welkom bij de speciale welkomstbijeenkomst om 11.00 uur of om 14.00 uur in de kleine zaal achter de bar in het clubhuis.

Heb je vragen of suggesties? Mail naar [email protected]

Reacties


Henny Doornbos-van de Scheur

4-7-2019 @ 06:38:46 |Waarom plannen jullie een dergelijk belangrijke dag in het laatste weekend van de vakantie? Kans is groot dat je dan niet al je leden bereikt.

Petra Stollman

4-7-2019 @ 09:44:37 |Goede vraag Henny! De KNHB start al 7 september met de competitie. Omdat onze regio dit jaar laat vakantie heeft hebben we dus maar een heel korte voorbereidingstijd. En nu maar hopen dat veel leden al terug zijn van vakantie.

Lisa Rutten

12-7-2019 @ 11:39:49 |Als ik het goed lees starten de trainingen ook in de laatste week van de vakantie. Wanneer is bekend welke dag/ tijd de training is?

Reageer op het nieuws


Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda