toernooien_bedrijventoernooi

Mixed Midzomer Bedrijven Hockey Toernooi

Eén avond in juni bij Hockeyclub Houten. Vanaf 17.00 uur inclusief maaltijd en gezelligheid.

Dit toernooi, dat bekend staat om de gezelligheid en sportiviteit, geeft u een unieke kans om kennis te maken met de Hockeyclub en met andere bedrijven uit Houten en omgeving. Bovendien is het een goede gelegenheid om te testen of u ook buiten uw bedrijf als goed ingespeeld team kunt functioneren.

De nadruk van dit toernooi ligt op gezelligheid, kennis van het hockeyspel komt tijdens de avond wel. Er zal ook een training worden georganiseerd voor collega’s uit uw bedrijf die helemaal geen hockey-ervaring hebben.

Keepers kleding en sticks kunnen in overleg, zolang de voorraad strekt, in bruikleen worden geleverd.

De ‘spelregels’ van het toernooi

1. Een gemengd elftal uit uw bedrijf.

2. De minimum leeftijd is 18 jaar (ontheffing op aanvraag),

3. Minimaal 5 dames (indien mogelijk)

4. Blijkt het niet mogelijk te zijn om binnen uw bedrijf een team samen te stellen, dan kunt u zich natuurlijk ook samen met een bedrijf uit uw buurt, uw relaties of branchegenoten als ploeg inschrijven.

Indien u bijna een volledige ploeg kunt samenstellen, maar nog spelers mist, kunt u zich ook inschrijven. Onze club stelt graag een paar ervaren spelers ter beschikking. Wij verzoeken u echter om dit wel tijdig aan te geven.

Tijdens het toernooi willen wij u tevens in de gelegenheid stellen om uw bedrijf te profileren, bijvoorbeeld door de sponsoring van een eigen veld of op enigerlei andere wijze (gadgets, bbq enz.). Indien u hierin bent geïnteresseerd vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

de organisatie van het H.C. Houten-bedrijventoernooi


 

Sponsoracties