Vandaag jarig

Quinty Geijskes
Mees Landman
Jitske van der Meer

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


CD-toernooi, Shine Your Talent

24 juni 2017 - Shine Your Talent - hét toernooi voor C en D jeugd die uitkomen in de laagste 2 klassen.

 

Het Shine Your Talent toernooi is een niet meer weg te denken evenement bij Hockey Club Houten! Tijdens de laatste edite (ons eerste lustrum) in juni 2016 konden de jongens en meiden teams meer talenten tonen dan alleen hun hockey talent.

 

Bijna 400 kinderen uit de D en C jeugd speelden mee in 26 teams. Teams uit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort, Lochem, België en het Westland zijn naar ons Houten afgereisd voor dit super evenement!

Na een professionele warming up, verzorgd door Stardance, gaat het toernooi van start. De speciale onderdelen in 2016 waren het Graffiti spuiten van een eigen clubvlag, pannakooi voetbal, het bedenken en uitvoeren van een team yell en een dance battle –voor de meiden- en voor de jongens teams het uitvoeren van een eigen Break Dance act + clinic.

De rijk verzorgde lunch van Hoogvliet Castellum maakte het toernooi compleet. Dit konden de deelnemers goed gebruiken met alle inspanningen!

Op 24 juni 2017zal dit toernooi weer georganiseerd worden bij HCHouten.

Geprognotiseerde kosten van het toernooi zijn waarschijnlijk € 155 per team. Per team rekenen we op 13 spelers en 2 begeleiders. Een extra persoon kost € 10 per persoon. Inbegrepen zijn: lunch, drinken, snack aan het eind van de dag en alle activiteiten.

Aanmelden kan via [email protected]

De toernooi organisatie van het SYT toernooi.

Ron Verboom, Sabine Schalkwijk en Remco Miltenburg

 

 

 
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor