Vandaag jarig

Quinty Geijskes
Mees Landman
Jitske van der Meer

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


AB Summertime toernooi

Jaarlijks organiseren wij het AB Summertime toernooi, een toernooi dat in het teken staat van lekker hockeyen, plezier, zomer, gezelligheid en hopelijk een stralende zon. 

Het AB Summertime Toernooi is een recreatief toernooi bedoeld voor A- en B-teams uit de tweede klasse en lager. Er wordt gespeeld in 6 poules van vier teams. Elk team speelt drie hockey wedstrijden.

Daarnaast doe je met je team mee aan twee spelen/attracties en een shoot-out, waarmee je ook punten kunt verdienen.

De dag begint om 10:00 uur en eindigt om ongeveer 20:00 uur na een heerlijke barbecue. Tussen de wedstrijden door is er voldoende tijd voor rust, teambesprekingen, eten, drinken, het leggen van contacten met andere teams, en om hopelijk in de zon te liggen. En voor het team dat zich het meest zomers heeft uitgedost is er uiteraard weer een prijs!

De kosten van het toernooi zijn € 280,00 per team, hierbij zijn de lunch en de barbecue inbegrepen. Per team rekenen we dan op 13 spelers en 2 begeleiders. Met meer personen komen kan altijd, de extra kosten zijn dan € 14,50 per persoon (lunch en barbecue). Ouders en supporters die willen meedoen met alleen de barbecue betalen € 12,50.

Het eerstvolgende toernooi zal in 2017 worden gehouden. De datum zal z.s.m. bekend gemaakt worden.

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via het mailadres: [email protected] of [email protected]

Stef Rigaux 
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor