informatie_website

Website

Wegwijs op deze site

De website van HC Houten is bedoeld voor de leden van HC Houten en voor niet leden die iets willen weten over de club, zoals het adres en routebeschrijving, of hoe je je moet inschrijven. Er is dan ook informatie te vinden die voor iedereen toegankelijk is en informatie die alleen voor leden is, zoals informatie over de uitgifte van materialen, de verslagen van de algemene ledenvergaderingen en reglementen. Voor die informatie moet je inloggen met lidnummer en wachtwoord.

Het opvragen van lidnummer en wachtwoord kan via [email protected].
Als je je wachtwoord bent vergeten kan je rechtsboven op de pagina klikken om dit op te vragen.


Het beheer van de website is verdeeld in een technisch beheer en beheer van de informatie (contentbeheer).
U kunt contact opnemen met de technisch beheerder met vragen over de volgende onderwerpen:

 • Niet functioneren van de website,
 • Ontwikkelen, onderhouden en operationeel houden van de website.

U kunt contact opnemen met de contentbeheerder over de volgende onderwerpen:

 • Actualiteit en kwaliteit van de artikelen,
 • Hulp bij publiceren van artikelen.
 • De richtlijnen voor de website.

Gebruik website

Iedere commissie binnen de club is zelf verantwoordelijk voor de communicatie via de website. Daarvoor heeft iedere commissie een of meerdere personen met rechten om informatie te plaatsen en beheren. De contentbeheerder kan daarbij helpen.
Gebruik bij het schrijven van je tekst de volgende handleiding.

Gebruik van animaties, foto's en dergelijke

Om te voorkomen dat HC Houten door of namens de eigenaar van een animatie, foto, e.d. aangesproken wordt op onrechtmatig gebruik van zijn of haar foto, moet je altijd een eigen of rechtenvrije foto gebruiken.

Navigeren op de website

Bovenaan de website (in de grijze balk), zie je de thema's waaruit je kunt kiezen: Home, De club, Hockey, Tophockey, Houtwerk, Accommodatie, Sponsors. Na inloggen verschijnt nog Mijn site.
Als je op één van deze thema's klikt, verschijnt aan de linkerzijde van de pagina een lijstje met onderwerpen die op dat thema betrekking hebben.

 • Op Home vind je nieuws, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en zie je welk lid er jarig is vandaag.
 • Op De club tref je een verhaal over Hockeyclub Houten, de route naar onze velden, de contactgegevens, de communicatiemiddelen, het lidmaatschap (aanmelden en contributie), reglementen, huisregels, historie, gevonden voorwerpen, een fotoboek en diverse interessante ‘hockey-links’.
 • Op Hockey vind je de teams met hun wedstrijdschema, standen en verslagen. De adressen en contactgegevens van alle hockeyclubs. De club- en keeperscompetitie en alles over de kwaliteit van en de communicatie over het hockey en de organisatie van de hockeywedstrijden.
 • Op Mijn Site krijg je een overzicht van jouw informatie, onder andere je trainingstijden, de eerstvolgende wedstrijden, en mededelingen die specifiek voor jou bedoeld zijn. Ook kun je gegevens over je teamgenoten zoeken, wedstrijdverslagen maken, reageren op berichten van anderen of je eigen teampagina beheren. Leuk is de mogelijkheid om je eigen profiel in te vullen (met foto) en dit ook voor je team te doen. Als je dan bij Instellingen deze gegevens en je verjaardag openbaar maakt, kunnen alle clubleden jouw profiel inzien. Deze gegevens zijn alleen beschikbaar voor leden en andere betrokkenen van onze club. Tot slot is er nog een heel praktisch item te vinden, namelijk Vraag en aanbod van kleding en dergelijke onder het kopje Mijn tweedehandsje. Log daarom altijd in om meer te weten en meer te zien.
 • Op Tophockey vind je informatie over dames en heren 1.
 • Op Houtwerk vind je het digitale archief van de Houtwerk edities. In Houtwerk lees je achtergronden van de club en interviews met clubleden.
 • Op Accommodatie vind je informatie over ons complex aan de Meerpaal.
 • Op Sponsors tref je nieuws over Sponsors, wie onze sponsors zijn en hoe je sponsor kunt worden.