hockey_wedstrijdtafel

Wedstrijdtafel

Het team van de wedstrijdtafel bestaat uit een groot aantal leden die bij toerbeurt de gastteams op de vereniging ontvangen tussen 8 en 14 uur.

Naast het welkom heten van de gastverenigingen en het wegwijs maken op de club hebben de leden van de wedstrijdtafel ook het overzicht wat betreft de te spelen thuiswedstrijden. De coaches van de teams ontvangen een aantal koffie/thee bonnen. Voor meer informatie over consumptiebonnen en dergelijke graag doorklikken naar hockeycoördinatie / coachingmap.

Voor het uitreiken van pionnen voor de wedstrijden van de E en F teams en de uitgifte van hesjes en/of scheidsrechtersjassen kunt u ook bij de wedstrijdtafel terrecht.

De uitgifte en inname van tassen met uit-shirts gebeurt ook vanaf de wedstrijdtafel.

De EHBO koffer ligt achter de bar. Naast de bar hangt een pleisterautomaat en een AED. 

Protocol uitshirts

HC Houten heeft 7 tassen met donkerblauwe shirts, met HCH embleem en witte rugnummers, die teams kunnen lenen. Er zijn diverse maten beschikbaar.

·Tas 1 (zwart/wit) maat L (14 shirts, nr 2 t/m 15)

·Tas 2 (zwart/wit) maat M (14 shirts, nr 2 t/m 15)

·Tas 3 (zwart/wit) maat S (14 shirts, nr 2 t/m 15)

·Tas 4 (rood/blauw) maat XL (14 shirts, nr 2 t/m 15)

·Tas 5 (zwart/wit) maat L (12 shirts, nr 2 t/m 13)

·Tas 6 (zwart) maat S (12 shirts, nr 2 t/m 13)

·Tas 7 (zwart/wit) maat S (12 shirts, nr 2 t/m 13)

Als een team uit-shirts nodig heeft, kan de coach, manager een tas ophalen bij de wedstrijdtafel tussen 8.15 en 14.00 uur. De wedstrijdtafel zal vragen om de naam en telefoonnummer van degene die de tas ophaalt en het team dat de shirts gaat dragen. De persoon die de tas haalt, tekent voor ontvangst.

De shirts moeten de week daarna op zaterdag vóór 9.00 uur gewassen en gevouwen worden ingeleverd bij de wedstrijdtafel. Bij ontvangst en na controle van de inhoud, zal de tas worden afgetekend door een lid van de wedstrijdtafel.

Reserveren van een tas met uit-shirts kan alleengeregeld worden via de wedstrijdtafel op zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. Reserveren kan niet via onderstaand mailadres, omdat de coördinator vanuit haar huis niet in de kast en map van de wedstrijdtafel op HC Houten kan kijken.

Coaches en managers: kijk dus steeds 2 weken vooruit of je uitshirts nodig zult hebben!!

Voor vragen (geen reserveringen!!) kun je mailen met Petra van Wezel-Buis, coördinator wedstrijdtafel.

[email protected]

 

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda