hockey_hockeyschool

De Hockeyschool van HC Houten

Hockey is een populaire sport. 

Om kinderen kennis te laten maken met hockey organiseren we in het voorjaar een Hockeyschool. Deze begint in maart, voor alle kinderen vanaf 9 jaar. Het is dan helaas niet mogelijk om meteen met een team te gaan meetrainen. 

Voor wie is de Hockeyschool bedoeld?

Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 9-10 jaar (vanaf groep 6) en ouder die nog geen hockeyervaring hebben. 

Kinderen van 5 t/m 8 jaar kunnen niet meedoen aan de hockeyschool, maar hebben de mogelijkheid om in te stromen bij de Funkey’s of Frockey's. Instroom gebeurt eens per maand gedurende het hele seizoen (sept-mei) Binnen de Frockey-trainingsopzet wordt een aparte leeftijdsgroep 7-8 jaar gevormd, zodat kinderen met leeftijdsgenootjes samen hockeyen.

Wat houdt de Hockeyschool in? 

De kinderen krijgen gevarieerde hockeylessen van professionele HC Houten trainers om de basisbeginselen van hockey te leren.  

Kinderen die meedoen aan de Hockeyschool zijn proeflid en betalen 70 euro voor 10 trainingen. Na afloop van de Hockeyschool kunnen zij aangeven of ze (trainings-) lid willen worden en geldt de reguliere contributie en eenmalig inschrijfgeld. Plaatsing in een team zal voornamelijk in het eerstvolgende seizoen gebeuren (september).

Interesse?

Schrijf je kind in via onze site, dan volgt na het insturen van het ondertekend inschrijfformulier een plaatsing op de wachtlijst en zullen de kinderen automatisch een uitnodiging en informatie ontvangen vóórdat een nieuwe hockeyschool weer begint.