Download de app

Zoek


Houtwerk


Houtwerk 2014-6


16-6
Clubfacet in gesprek met Ed Achterberg - de voorzitter

Het seizoen 2013-2014 is bijna ten einde. Reden voor de redactie van het Houtwerk terug te blikken met voorzitter Ed Achterberg.
Hoe kijk je terug op het seizoen dat nu bijna ten einde is?
[ ..lees meer ]
16-6
Teams in de Spotlight - de Kampioenen!

Wij hebben vijf meidenteams en één jongensteam die kampioen zijn geworden. Dit jaar zijn dit de MA1, MA5, MB2, MC3, MD2 en JD6. Allemaal van harte gefeliciteerd.
 
[ ..lees meer ]
16-6
Clubfacet in gesprek met Tim Oudenaller - terugblik Dames 1

Tim Oudenaller is jarenlang trainer/coach van Dames I geweest. Komend seizoen begint hij echter aan een nieuw avontuur. Hij is dan de assistent van trainer/coach Alexander Cox bij Heren I van SV Kampong. De club waarbij Tim ook de JA1 onder zijn hoede heeft. Gelukkig verdwijnt Tim niet geheel bij HC Houten. Hij blijft in dienst van de club
[ ..lees meer ]
16-6
Clubfacet - de Balcompetitie van Frank Kreutzer

Slow starters en direct erin-knallers
Er is weer een seizoen voorbij. Wat ging dat eigenlijk weer snel. Het was weer een zeer vruchtbaar seizoen. Er waren slow starters maar ook "direct erin-knallers”. En alle teams hebben zo hun ups en downs gehad dit seizoen. Gelukkig waren er ook veel ups en heb ik vaak wel een beetje trots
[ ..lees meer ]
16-6
Commissie in beeld - update Lustrumcommissie

Nadat de lustrumcommissie tijdens de nieuwjaarsreceptie op 11 januari het startsein heeft gegeven voor een aantal activiteiten, zijn wij inmiddels alweer een aantal maanden verder.
Lustrumtruien
[ ..lees meer ]
16-6
Team in de Spotlight - het goede doel van MA1

Naast een seizoen goed en gezellig hockeyen heeft MA1 ook aan een goed doel gedaan. Dankzij MA1 heeft een schooltje in Bagamoyo, Tanzania, er een schooltafel bij. Deze tafel is aangeboden door Sarah Dijkstra, speelster van MA1, die daar voor haar internationale stage was.
Stage Tanzania
[ ..lees meer ]
16-6
Clubfacet in gesprek met Stefan de Leeuw - aftredend bestuurslid Prestatiehockey

Het einde van ieder seizoen is ook het moment om terug te kijken. We doen dit ook met Stefan de Leeuw. Hij was vanuit het bestuur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het Prestatiehockey. Wat voor gevoel heeft hij overgehouden aan het seizoen 2013 – 2014. U leest het hieronder.
Even voorstellen
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor