Download de app

Zoek


Houtwerk


Houtwerk 2012-6


25-6
Clubfacet: Shine your Talent CD toernooi

Zaterdag 23 juni was het CD "Shine your talent” toernooi op HC Houten en het was een erg leuke dag! Het begon al goed met een leuke warming-up met een aap en kikker mascotte. In totaal deden er achttien teams mee die overal vandaan kwamen.


Eigen teamvlag
[ ..lees meer ]
25-6
Clubfacet: Nat maar gezellig Familietoernooi

Soms hoop je dat een weersvoorspelling niet uitkomt. Het KNMI heeft het immers wel vaker mis. Deze keer echter niet. De voorspelde luidde: regenachtig en nat en dat was het afgelopen zondag dus ook. Dat weerhield ruim 270 bikkels er echter van gewoon lekker te hockeyen.
Nader tot elkaar
[ ..lees meer ]
25-6
Clubfacet: Rabo Summertime AB toernooi

Zondag 17 juni was het Rabobank Summertime AB toernooi op onze club. Wat een succes en wat een plezier! In eerste instantie leek de aanmeldingen wat langzaam op gang te komen, maar dat was een pure schijnbeweging. Tegen het einde hebben we zeker 10 teams moeten afmelden omdat het toernooi met 22 teams bomvol zat!
[ ..lees meer ]
25-6
Commissie in beeld: Sponsorcommissie

Nico Vliex en Ingmar Volmer zijn de nieuwe leden van Sponsorcommissie. Zij zijn de opvolgers van Gert-Jan Dekkers, Patrick Hooiveld en Johan Tigchelhoff. De redactie van het Houtwerk stelt ze graag nader aan jullie voor en vragen het tweetal naar de plannen voor de toekomst.
 
Wie zijn Nico Vliex en Ingmar Volmer ?
[ ..lees meer ]
25-6
Clubfacet: Positief coachen bij MD2

Onze jeugdtrainers en coaches handelen vanuit het perspectief van positief coachen. Aan het einde van het jaar hebben een teamuitje georganiseerd. We zijn met elkaar gaan bowlen. Tijdens dit uitje heeft iedereen iets positiefs over ieder teamgenoot en over de jeugdtrainers/coaches op papier gezet. Wij hadden hiervoor een pagina gemaakt met
[ ..lees meer ]
25-6
Clubfacet: Ballencompetitie van Frank Kreutzer

Er is weer een seizoen voorbij. Wat ging dat eigenlijk weer snel. Het was weer een zeer vruchtbaar seizoen. Er waren slow starters maar ook "gelijk de beuk erin-ners”. Maar alle teams hebben wel een bloeiperiode gekend dit seizoen. Ik heb vaak wel een beetje trots langs de lijn gestaan als onze mannen weer eens te keer gingen op het veld.
[ ..lees meer ]
25-6
Clubfacet: Dank U Wel-avond voor onze vrijwilligers

De penningmeester die patatjes staat te bakken of zijn leven ervan afhangt, een secretaris die achter de bar staat, overige bestuursleden die biertjes staan te tappen of ze nooit iets anders hebben gedaan, een voorzitter boven op de tafels, in de hoek van het clubhuis een geweldig buffet; zie hier de ingrediënten voor een wederom geslaagde
[ ..lees meer ]
25-6
Quiz - Wat voor vakantieganger ben jij?

1. Het seizoen is afgelopen en jij gaat op vakantie naar:
 
a) Een camping waar ze een recreatiepleintje hebben zodat jij gewoon kan hockeyen (2 punten)
b) Jouw Londen tickets liggen al klaar! (3 punten)
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor