Download de app

Zoek


Houtwerk


Houtwerk 2013-4


16-4
Clubfacet: Hockeyfeest AB Fluor Flirting

Na het oude clubhuis, Down Under en de Keet mocht er eindelijk gefeest worden in het nieuwe clubhuis en hoe! Er hangt een enorme geluidsinstallatie voor een mooi feestje.


 
[ ..lees meer ]
16-4
Clubfacet: Hockeyfeest C

Wat de jongens en meiden van de AB kunnen, kunnen wij ook hebben Floor Welling en Myrthe Koopman gedacht. Zij organiseerden, met steun van anderen, het C feest van HC Houten dat zaterdag 13 april j.l. plaatsvond. En een succes werd het!


 
[ ..lees meer ]
16-4
Sponsor in beeld: ABN AMRO - in gesprek met Aletta Boerma

Sinds het seizoen 2012-2013 is ABN AMRO hoofdsponsor van onze hockeyvereniging. Zij zijn tevens shirtsponsor van alle D t/m A junioren. Een goede reden om deze sponsor te bezoeken. Het werd een geanimeerd gesprek met kantoordirecteur Aletta Boerma.
Stel jezelf even voor
[ ..lees meer ]
16-4
Commissie in beeld: Remco Voogt - Commissie Seniorenhockey

Op de zaterdag is het op de hockeyclub een drukte van belang. Niet zo gek als je bedenkt dat HC Houten 979 jeugdleden heeft. Op de zondag is het een stuk rustiger met 365 seniorleden. Dit betekent dat er nog veel ruimte is voor seniorleden. Reden om een commissie Seniorenhockey op te richten die gaat bekijken hoe onze hockeyvereniging ook
[ ..lees meer ]
16-4
Werkervaringsplaatsen bij HC Houten

Uitkeringsgerechtigden krijgen werkervaringsplaats
Gemeente Houten en Hockeyclub Houten werken samen door uitkeringsgerechtigden een werkervaringsplaats in de horeca te bieden. Er zijn meerdere plaatsen per jaar beschikbaar. De samenwerking werd vrijdag 22 maart jl. bezegeld door het ondertekenen van een convenant.
[ ..lees meer ]
16-4
Clubfacet: Funkey Training - in gesprek met Marjolein Verhoeven

Sinds maart van dit jaar is HC Houten een nieuwe discipline rijker. Funkey training is voor kinderen vanaf 5 jaar.’ Fun is de key’, is het thema van deze trainingen. Marjolein Verhoeven is coördinator van de Funkey training. Zij vertelt ons voor wie het bedoeld is, hoe de trainingen eruit zien en nog veel meer.
Even voorstellen
[ ..lees meer ]
16-4
Sportiviteit en Respect

HC Houten is een groeiende hockeyclub met een nieuw multifunctioneel complex dat we delen met twee andere sportaanbieders en maatschappelijke partijen. Om het leuk met elkaar te hebben en houden, heeft het bestuur met ondersteuning van leden en ouders de volgende ambitie vastgesteld:
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor