Download de app

Zoek


Houtwerk


Houtwerk 2014-3


17-3
Clubfacet in gesprek met Maaike Hart - ontvangster Doorgeefstick

De Doorgeefstick is de stick die jaarlijks door een vrijwilliger wordt uitgereikt aan een vrijwilliger. De ontvanger moet zich als vrijwilliger op een buitengewone wijze hebben ingezet voor de vereniging. Het is een mooie traditie die sinds het seizoen 1984/1985 in het leven is geroepen. Dit jaar ontving Maaike  Hart uit handen van Joost
[ ..lees meer ]
17-3
Nieuwe trainingspakken voor Veteranen B en Dames 5

Voor Veteranen B en Dames 5 was zondag 9 maart een feestelijke dag. Na afloop van de wedstrijd (die door beide teams overtuigend gewonnen werd!) kregen de teams prachtige nieuwe trainingspakken aangeboden door de sponsoren.
[ ..lees meer ]
17-3
Team in de Spotlight - MC6

Deze keer staat meisjesteam C6 in de spotlight. We hebben Karin Bosman, één van de vaste begeleiders van het team, een aantal korte vragen gesteld over haar team.

Wat maakt MC6 zo bijzonder?

[ ..lees meer ]
17-3
Clubfacet: “Road to the final”

Het afgelopen zaalseizoen is enorm succesvol verlopen voor Dames I. Zo succesvol dat uiteindelijk promotie naar de Hoofdklasse is afgedwongen. Een fantastisch en voor HC Houten uniek resultaat, waar natuurlijk nog even uitgebreid bij stilgestaan moet worden. Vandaar deze terugblijk op de "Road to the final” met Coralie Arends, aanvoerster van
[ ..lees meer ]
17-3
Lustrumcommissie organiseert veilingdiner

In het kader van het 30-jarig bestaan van Hockeyclub Houten organiseert de lustrumcommissie op zaterdag 12 april a.s. een veilingdiner in het clubhuis. Voor zover mijn herinneringen  (1990) teruggaan is een dergelijk veilingdiner een primeur in de clubhistorie. 
[ ..lees meer ]
17-3
WK Clubdag

Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 is het WK hockey in Den Haag. Op onze eigen hockeyclub organiseert de WK commissie hier omheen allerlei activiteiten. Eén van de leukste evenementen voor de jeugd is wel onze eigen WK Clubdag. Deze vindt plaats op donderdag 29 mei 2014 (Hemelvaart). 

Voor iedere leeftijdsgroep
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor