Download de app

Zoek


Houtwerk


Houtwerk 2013-3


4-3
Clubfacet in gesprek met Marloes Dijk - wedstrijdsecretaris junioren

Het wedstrijdsecretariaat is, voor het goed laten reilen en zeilen van alle wedstrijden, een onmisbare schakel binnen een sportvereniging. Voor de redactie van het Houtwerk een goede reden om de vrouw op te zoeken die dit voor de zaterdagen voor de junioren allemaal in goede banen leidt. Een gesprek met Marloes Dijk,
[ ..lees meer ]
4-3
Hockey Housewarming Feest - druk en gezellig!

Zaterdag 2 maart was het moment daar waar lang naar was uitgekeken: het Hockey Housewarming Feest. Vanaf 18.00 uur was iedereen van harte welkom. Het feest werd om 18.30 uur opgeluisterd met een optreden van Star Dance. Ondertussen werd het steeds drukker en toen Arnoud Backers, bestuurslid Breedtehockey rond de klok van 19.00 uur met de
[ ..lees meer ]
4-3
Zaalkampioenen 2012-2013 gehuldigd

Tijdens het Housewarming feest van 2 maart jl. zijn de zaalkampioenen 2012-2013 gehuldigd.
 
[ ..lees meer ]
4-3
Scheidsrechterscursus CS+

‘Opleiding Clubscheidsrechters +’, voor wie is deze opleiding bedoeld en waarom is deze cursus in het leven geroepen? Reden voor de redactie van het Houtwerk een gesprek te hebben met de twee mannen die deze opleiding bij HC Houten verzorgen. Nanning van der Hoop en Erik de Leeuw den Bouter.
 
Even voorstellen:
[ ..lees meer ]
4-3
Start G-hockey groot succes!

Na een voorbereidingstijd van bijna een jaar was het zaterdag 2 maart dan eindelijk zover. G-hockey bij HC Houten ging van start. Met zeven deelnemers zijn de trainingen begonnen. 
[ ..lees meer ]
4-3
Houten Cafe: 12 maart Max Caldas te gast!

Met de aanwezigheid van het nieuwe clubhuis is een nieuw initiatief tot stand gebracht: Houten Café. Iedere tweede dinsdag van de maand komt er een aansprekende gast naar ons clubhuis om een boeiende en geanimeerde avond te verzorgen.
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor