Download de app

Zoek


Houtwerk


Houtwerk 2017-2


20-2
Clubfacet: in gesprek met Marloes Dijk - trotse ontvangster Doorgeefstick

De Doorgeefstick is de stick die jaarlijks door een vrijwilliger wordt uitgereikt aan een vrijwilliger. De ontvanger moet zich als vrijwilliger op een buitengewone wijze hebben ingezet voor de vereniging. Het is een mooie traditie die sinds het seizoen 1984/1985 in het leven is geroepen. In de Algemene Ledenvergadering van november jl.
[ ..lees meer ]
20-2
Team in de Spotlight - MA3- winnaar PdBB Bokaal

Wat voor team is MA3?

Een bijzonder team, de meiden van de MA3. Vooral heel gezellig ;-). Maar daarnaast ook een team dat gaat voor het kampioenschap! Vorig veldseizoen ruimschoots kampioen geworden. Maar liefst 75 keer gescoord uit 14 wedstrijden. Ook heeft dit team de PdBB (waar dat voor staat, geen idee ;-)) bokaal
[ ..lees meer ]
20-2
Clubfacet: 10 dilemma's voor Nico Weel

Zomervakantie of wintersport : Dat wint wintersport. Ik vind het heerlijk om uit te kijken over witte bergtoppen, even de rust pakken een volle teug frisse berglucht in te ademen en dan vervolgens naar beneden te raggen, snel terug naar boven en nog een keer! Zalig!!
[ ..lees meer ]
20-2
Clubfacet: Zaal Kampioenenparade

Het was een succesvol zaalseizoen met maar liefst 10 kampioenen. In willekeurige volgorde van boven naar beneden: JA2 - JD1 - MA3 - MB2 - MB9 - MB4 - JC12 - JD12 - D3 (helaas zonder foto)
[ ..lees meer ]
20-2
Clubfacet: Commissie in Beeld - G-hockey commissie

De G- hockeyers van HC Houten staat weer te popelen om het veld op te gaan. De afgelopen weken hebben zij hun conditie op peil gehouden door op de zaterdagochtenden te zaalhockeyen in sporthal Limes. Maar zaterdag 4 maart a.s. gaan ze weer heerlijk buiten hockeyen.
Enthousiaste deelnemers
[ ..lees meer ]
20-2
Clubfacet: Mededelingen van het bestuur

Afgelopen tijd is er weer veel gebeurd op de club. Tot de belangrijkste ontwikkelingen behoren natuurlijk de keuze voor een nieuw tenue en het akkoord van de gemeenteraad voor de aanleg van het 6e veld. Eind november heeft de ALV haar akkoord gegeven voor een nieuw tenue en de kledingcommissie is nu druk bezig met de laatste puntjes op de
[ ..lees meer ]
20-2
Clubfacet: Heren 1 in tweede ronde Bekercompetitie

Op vrijdagavond 3 maart a.s. speelt Heren 1 in de tweede ronde van de bekercompetitie thuis tegen Spandersbosch Heren 1. Aanvangstijd 20.30 uur. Spandersbosch komt in de reguliere competitie uit in de eerste klasse.
Overwinning uit het vuur gesleept
[ ..lees meer ]
20-2
Clubfacet: in gesprek met Rob Bloemendal en Frank van Beek- CS+

Steeds vaker zie je op HC Houten scheidrechters fluiten in een CS+ outfit. Dit zijn clubscheidsrechters die binnen de vereniging een speciale opleiding hebben gevolgd. Dit traject is door de KNHB opgezet om te komen tot betere scheidsrechters op clubniveau. Onderdeel van de opleiding is dat de scheidsrechter tijdens het fluiten worden
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor