Download de app

Zoek


Houtwerk


Houtwerk 2015-10


5-10
Clubfacet: Team in de Spotlight - Dames Veteranen A

Wat maakt de jullie als team zo bijzonder?
Wij zijn al lang bij elkaar en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. In 2014 kregen wij een trainer uit Heren 1 (Ollie) en daardoor zijn wij zoveel beter gaan spelen. Wij zijn toen ook met twee spitsen en vier middenvelders gaan spelen waardoor de druk vanuit het middenveld groot is.
[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: In gesprek met Horecamanager Jeroen van de Rest

"Ik ben op zoek naar enthousiaste gastheren en vrouwen”
Sinds juni 2015 is Jeroen van de Rest de nieuwe horecamanager van HC Houten. Velen van ons zullen hem al achter de bar en in de keuken aan het werk hebben gezien. We laten u graag nader kennis maken met de man die voor een groot gedeelte verantwoordelijk is voor de
[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: in gesprek met Jip Hogenelst en Gijs Oosterlee - coach en trainer/speler Heren 1

Het afgelopen seizoen was een zwaar jaar voor Heren 1. Tijdens het seizoen vonden er vele wisselingen in de selectie plaats. De sfeer en harmonie binnen de groep was niet optimaal. Dit seizoen is een nieuwe, frisse, start gemaakt. Met in de selectie vele nieuwe gezichten uit de eigen jeugd of uit andere seniorenteams. Een gesprek met de
[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: in gesprek met Michiel Veldhuijzen - trainer/coach Dames 1

Vorig jaar was hij assistent trainer/coach van Dames 1. Sinds dit seizoen is hij hoofdverantwoordelijk voor het hoogste team bij de Dames. We maken graag kennis met hem; wat zijn de ambities, hoe gaat hij het aanpakken en wanneer is hij aan het einde van het seizoen een tevreden man. Kortom, in gesprek met Michiel Veldhuijzen.
[ ..lees meer ]
5-10
Clubfacet: De Andere Hobby - Martin Stolk

Wie is Martin Stolk?

Ik ben veertien jaar oud. Ik doe VWO/Technasium in de derde klas op het Cals College. Saskia Stolk is mijn zus, zij speelt in Dames 1.
Wat is je andere hobby?

[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor