Download de app

Zoek


Houtwerk


Houtwerk 2013-1


21-1
Clubfacet: Nieuwjaarsreceptie

"Zaten we vorig jaar al op een rijdende trein, dit jaar springen we op een ouderwetse TGV”, aldus voorzitter Ed Achterberg in zijn Nieuwjaarsspeech.
Nieuw clubhuis
[ ..lees meer ]
21-1
Clubfacet: In gesprek met Marcel Neu - zaalhockeycommissie

Dankzij vooral Marcel Neu hockeyen dit seizoen ruim 500 jeugdleden en zes seniorenteams weer met heel veel plezier in de zaal. Al een vijftal jaren is hij de drijvende kracht van de vereniging voor het zaalhockey. Met niet aflatende energie stort hij zich ieder jaar weer op de organisatie. "Het is ieder jaar weer een enorme klus, maar als
[ ..lees meer ]
21-1
Team in de Spotlight - MB1

Voor het eerst in de geschiedenis is het een tweetal teams van HC Houten gelukt plekken in de SuperB competitie te bemachtigen. Deze teams zijn de jongens en meisjes B1. In de vorige editie van het Houtwerk aandacht voor de JB1. Nu presenteren wij vol trots de MB1.
Wat voor team is MB1?

[ ..lees meer ]
21-1
Commissie aan het woord: G-hockey commissie


De voorbereidingen om G-hockey bij HC Houten mogelijk te maken naderen hun einde. G-hockey is bedoeld voor jongeren vanaf 8 jaar met een verstandelijke handicap (niet rolstoelafhankelijk), waarbij de verstandelijke beperking in de weg staat om mee te kunnen komen in een regulier hockeyteam.
"Niemand meer buitenspel”
[ ..lees meer ]
21-1
Clubfacet In gesprek met Mark Heukels - bestuurslid Horeca

Glimlachend loopt hij door het nieuwe clubhuis. Mark Heukels is zichtbaar trots op hoe het er uitziet en kan zich al verheugen op het inrichten van het gebouw. De eerste feesten ziet hij in gedachten al gevierd worden.
Even voorstellen
[ ..lees meer ]
21-1
Clubfacet: Gala Jongens en Meisjes A1

Vrijdag 21 december jl. werd het kerstgala van JA1 en MA1 gevierd. Iedere jongen van de A1 vroeg een meisje uit de A 1 mee uit om samen naar het gala te gaan. Dit beloofde al veel goeds voor een zeer geslaagde avond.
Champagne en foto’s
[ ..lees meer ]
21-1
Clubfacet: Gala Heren en Dames 1

Vrijdag 14 december was het weer tijd voor één van de mooiste tradities die hch rijk is; het Kerstdiner van H1, D1 en het bestuur. De korte dagen in de winterstop lenen zich namelijk uitstekend om onder het genot van een alcoholische versnapering de eerste seizoenshelft informeel te evalueren en uiteraard vooruit te blikken
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor