Vandaag jarig

Florette Bijlsma
Dorien Hettema
Hanneke Kerkhof

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


16-10
Gezocht: leden voor het Jeugdbestuur

Ben jij gek van hockey en gek op HC Houten?! Speel je in de A, B of C -jeugd? Dan zijn we op zoek naar jou!
Het Jeugdbestuur is nieuw op HC Houten. Het bestuur gaat alle jeugdleden binnen onze club vertegenwoordigen. We zoeken leden met goede ideeën en leuke plannen, die graag hun mening laten horen.
[ ..lees meer ]
16-10
Lootjes verkoop Santa Club Actie van start!

Beste leden, ouders, verzorgers & begeleiders van leden van HC Houten
Zoals eerder aangekondigd, doet HC Houten dit jaar mee met de SantaRun/Santa Club Actie. Dit is een initiatief van de Houtense Rotary Houten en middenstand om lokale sportclubs te ondersteunen.
[ ..lees meer ]
15-10
Geen wisselkeepertraining op 19 en 26 oktober

Vrijdag 19 en 26 oktober is er geen wissekeepertraining.
Op 19 oktober is er geen training omdat er geen competitie is. 26 Oktober is de jongste jeugd en jeugd breedte vrij wegens de herfstvakantie. Let op, er is wel competitie op 27 oktober!
[ ..lees meer ]
15-10
Zaal-trainingsschema november

In november gaan alle jeugd en jongste jeugd, die zich hebben ingeschreven, de zaal in. Dit om alvast weer even te wennen aan zaalhockey alvorens de zaalcompetitie start.
In de bijlage vinden jullie het trainingsschema voor de maand november, waarbij jullie rekening dienen te houden met de volgende punten;
[ ..lees meer ]

Bijlage: Zaal november 2018 Versie 1.2(2).pdf
11-10
Herfstkampioenen

Het zijn geen officiële kampioenschappen, maar HC Houten is wel trots op "kampioenen" van de voorcompetitie. Wij wensen alle teams dan ook alle plezier toe in het tweede deel van het seizoen. 
De herfst-kampioenen zijn; - JD1 - JD4 - JD5 - MB4 - MA4 

[ ..lees meer ]
9-10
Trainen met de Landskampioen!

De energie van de landskampioen Kampong komt vrijdag 26 oktober naar HC Houten tijdens het dagkamp van de Ridder Hockey . Kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Houten (en omgeving) krijgen de unieke kans zich een dag TOPhockeyer te voelen. Tijdens het gemoedelijke en persoonlijke dagkamp van de Ridder Hockey worden de spelers
[ ..lees meer ]
8-10
Loopscholing video

In samenwerking met Fysio Activ, Bram Hulleman, is er een video gemaakt over het efficiënter inzetten van je benen en voeten tijdens het sprinten. Wat ook blessures voorkomt als je dit goed toepast. 
Kijk de video en daarin krijg je ook de tips en trucs hoe je dit kan toepassen in bijv. de warming-up. 

[ ..lees meer ]
21-9
Planning (jongste) jeugd

De planning voor de komende maanden jeugd/jongste jeugd ziet er als volgt uit:
- 20 t/m 28 oktober; herfstvakantie (27 oktober = wel competitie) - Geen trainingen jeugd breedte en jongste jeugd - Prestatie op aanvraag van 23 t/m 26 oktober
[ ..lees meer ]
19-9
Let op:zaterdag 27 oktober wedstrijddag

Beste jeugdspelers en ouders,
Als het goed is hebben jullie ook al een bericht gehad vanuit de coaches dat zaterdag 27 oktober een wedstrijddag is voor alle jeugdleden. Het is tegelijk ook de tweede zaterdag van de herfstvakantie. Dat is dus eigenlijk niet zo handig. Wat ook niet zo handig is, is dat je de wedstrijd (behalve als
[ ..lees meer ]
19-9
HC Houten zoekt trainer

HC Houten zoekt trainer voor zowel (jongste) jeugd als senioren. 
Als trainer ben jij in staat om:
Spelers individueel te verbeteren en daarmee een grote bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van voornamelijk de breedte sport op HC Houten. 
HC Houten biedt:
[ ..lees meer ]

Bijlage: Vacature.pdf
19-9
Santa Run 2018

Op 22 december Santa Run 2018 
Na 3 jaar te hebben meegedaan aan de Grote Club Actie heeft HC Houten besloten om dit jaar mee te doen aan een lokaal initiatief: de Santa Run in Houten georganiseerd door de Rotary Houten.

[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor