Versterking gezocht voor Barcommissie en Bar-Team

Nieuws afbeelding

Zoals bekend hebben we bij HCH momenteel geen horecamanager. Sinds het vertrek van Jeroen van de Rest wordt de horeca gerund door vrijwilligers. Om alle taken te verdelen is er een barcommissie opgericht die met de rest van het bar-team voor zorgt dat iedereen na zijn training of wedstrijd aan de bar terecht kan voor een drankje of iets te eten. De barcommissie bestaat op dit moment uit Sebas Winkel, Vincent van Kesteren, Fulco Hofmann en Victor Pekarek. In het bar-team zitten rond de 50 mensen die regelmatig een bardienst draaien.

Dit is helaas niet genoeg om alles goed te laten verlopen, op dit moment zijn wij niet in staat om de bar alle avonden open te houden en zelfs in de weekenden staat de opening onder druk.

Om dit op te lossen zijn wij dringend zoeken naar:

·Uitbreiding voor de barcommissie, streven is om deze commissie met 7 a 8 personen te runnen. Qua tijdsinspanning, denk aan gemiddeld 6 uur per week inclusief bardiensten.

·Uitbreiding voor de bar- en keuken brigade. Dit is echt het leukste onderdeel. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die bijvoorbeeld 1 dienst per maand willen draaien, bijvoorbeeld zaterdag of zondagochtend van 9.00 tot 12.30 of in de middag van 12.30 tot 16.30. Werkzaamheden achter de bar zijn: koffie, thee, fris, wijntje, biertje, broodjes gezond, snoep en een tosti verkopen. Daarnaast zorgen dat het clubhuis en het terras toonbaar blijft. Qua tijdsindicatie, dit kost 3 a 4 uur per maand.

Hopelijk zijn er leden of ouders van jeugdleden die ons willen komen helpen zodat wij de bar met elkaar kunnen blijven runnen. Reacties graag naar [email protected]

Namens de barcommissie,

Victor Pekarek

Afgelastingen

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 28 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
16:00 Uit D4 SV Kampong Hockey D28
17:45 Uit D2 SV Kampong Hockey D7
17:45 Uit H3 SV Kampong Hockey H15

Sponsoracties