Versoepeling maatregelen ivm Corona

Afgelopen woensdag tijdens de persconferentie was er goed nieuws voor iedereen boven de 18. Ook zij mogen weer gewoon hockeyen per 1 juli as en de maximale aantallen per veld zijn losgelaten. Het clubhuis mogen we weer gebruiken en de bar gaat weer open. Natuurlijk gelden er wel een aantal regels. NOC/NSF heeft deze opgenomen in het aangepaste sportprotocol. Daarnaast kan de Gemeente Houten nog aanvullende regels laten gelden. Daarover worden we nog ge├»nformeerd. 

Zoals al eerder aangegeven kunnen teams de komende weken blijven trainen en een wedstrijdje spelen mag dus ook. Geef wel van te voren aan dat je een veld wil gebruiken bij Jeroen van de Rest onze horecamanager op [email protected] Tot 17 juli is de club open op doordeweekse dagen van 16.00 uur tot 01.00 uur (vrijdag vanaf 15.00 uur). Daarna is er twee weken vakantie. Vanaf 3 augustus gelden dan weer de normale openingstijden en is de club ook weer in het weekend open. Tijdens de openingstijden is de bar open. Overal op het complex geldt de normale afstandsregel van 1,5 meter behalve als je op het veld aan het hockeyen bent. Dus ook in het clubhuis en op het terras. Houdt je daar aan de aanwijzingen van Jeroen en zijn team zodat we nog een paar leuke zomerse weken met hockey hebben.

De KNHB verwacht dat de competitie conform de al eerder opgestelde speeldagenkalenders gespeeld kan worden en toeschouwers zijn ook weer welkom. Zoals het er nu naar uitziet 250 per veld.

Met sportieve groet,
Petra Stollman

Sponsoracties

Agenda

10-12 ALV
Hele agenda