Teamindelingen 2020-2021 Jongste jeugd, jeugd en jong senioren

Zoals beloofd is vandaag de bekendmaking van de teamindelingen. Zowel voor de breedte- als prestatieteams is een brede groep van vrijwilligers en STK-ers betrokken geweest bij de indeling met als doel voor elke speler een team op zijn/haar niveau. In verband met beveiligen van gegevens tref je de teamindeling aan in het beveiligde gedeelte van de website. Log in met je lidnummer en wachtwoord, kies club, documenten en scroll vervolgens naar Teamindelingen en kies daar Jongsenioren voor alle jongseniorenteams, Junioren voor A tot en met D teams of Jongste Jeugd voor de E6, E8 en F-teams.

In het nieuwsbericht van 24 mei op de website is uitgebreid ingegaan op het indelingsproces. Als je vragen hebt, is het goed dit bericht eerst nog eens na te lezen.

Voorlopige eerste teams

Vanwege de coronacrisis heeft niemand de afgelopen periode voluit kunnen hockeyen. Ook de selectietrainingen konden niet doorgaan. Door STK is in overleg met coaches/trainers de indeling van de prestatieteams achter de schermen gedaan. In de periode tot herfstvakantie wordt gekeken of er in een enkel geval toch nog een wijziging moet plaatsvinden. We realiseren ons dat dit niet ideaal is, maar vragen ieders begrip voor deze aanpak.

Gelijkwaardige onderste teams jongens jeugd B, C en D

Zie hiervoor het bericht wat gisteren op de website is geplaatst. https://hchouten.nl/site/Default.asp?option=51&nieuws=4085&menu=6

Trainingen tot de zomervakantie

Zoals afgelopen week reeds bericht wordt er vanaf morgen, 8 juni t/m 26 juni al getraind in de nieuwe teamsamenstelling 2020-2021. Het nieuwe trainingsschema is vanaf heden onder de oude teams beschikbaar, maar gelden voor de nieuwe teams.

Een voorbeeld om het te verduidelijken. Je speelt bijv. nu nog in MD4 en je nieuwe team wordt MC4. Dan ga je in de app naar:

  • Club
  • Info
  • Trainingsschema

Hier zoek je in de week van 8-12 juni op welke dag en op welk tijdstip MC4 training heeft.

Trainingen, trainers, coaches nieuwe seizoen

Het STK (Sport Technisch Kader) is volop in voorbereiding en doet zijn uiterste best om alle vaste trainingstijden en trainers vanaf medio augustus zo snel mogelijk ingedeeld te krijgen (in ieder geval de dagen en tijden bekend te maken waarop een team traint omdat we nog op zoek zijn naar trainers voor diverse teams). Daarnaast zouden we ook graag z.s.m. voor alle teams de coaches rond willen hebben, zodat we ook dat kunnen communiceren. Ervaring leert dat het lastig is om voor de aanvang van de zomervakantie alles al rond te hebben. Wij realiseren ons terdege dat de tijden van invloed zijn op de overige activiteiten in de week, maar dagen en tijden bekend maken die later weer gewijzigd moeten worden zijn voor niemand wenselijk. We doen ons uiterste best!

Toelichting op de teamindeling

Wanneer je als speler nog vragen en/of opmerkingen hebt ten aanzien van de teamindeling, dan nodigen de coördinatoren jou (en een van je ouders) uit om dit persoonlijk te bespreken. Dit zal zijn op maandag 15 juni in het clubhuis voor de jongste jeugd en dinsdag 16 juni voor de jeugd. Via de mail, de telefoon of sociale media zal er geen toelichting verstrekt worden. Meld je voor deze avond wel via de email aan bij de betreffende coördinator zodat we bij belangstelling van meerdere spelers hiervoor een planning kunnen maken. Mogelijk is een extra dag nodig in verband met de coronavoorschriften. De betreffende coördinator zal dit dan laten weten. Er kunnen, ook in verband met corona, maximaal twee personen naar de toelichtingsavond komen.

Tot slot

Op naar een mooi nieuwe hockeyjaar voor iedereen. Hopelijk zonder coronabeperkingen en veel ouders en andere supporters langs de lijn om aan te moedigen!

Met sportieve groet,

 

Coördinatoren jongste jeugd, jeugd en senioren

Emailadressen van de coördinatoren

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda