Contributie en kosten

Nieuws afbeelding

Het is inmiddels duidelijk dat de uitbraak van het coronavirus ook een behoorlijke impact heeft op onze vereniging. Ons complex is gesloten, wedstrijden en trainingen kunnen niet doorgaan maar bovenal worden de sociale contacten en gezelligheid gemist. Wanneer we weer kunnen hockeyen is vooralsnog niet duidelijk. Als club volgen we hier uiteraard de adviezen van de overheid en de KNHB. Nu wedstrijden en trainingen geen doorgang kunnen vinden willen wij naar aanleiding van vragen van enkele van onze leden duidelijkheid scheppen over een eventuele restitutie van contributie.

Het feit dat niet meer gehockeyd kan worden betekent helaas niet dat de club geen uitgaven meer heeft. De huur van de velden, de salarissen van onze medewerkers en andere vaste lasten moeten nog steeds betaald worden. Steunmaatregelen van de overheid dekken een deel van deze kosten maar het gemis aan barinkomsten wordt op geen enkele wijze gecompenseerd.

Als bestuur nemen wij dan ook het standpunt in dat het redelijk is om de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen te dragen. Wij betalen immers op onze beurt onze werknemers, huur en andere vaste kosten gewoon door. Om die reden vragen we je om jouw solidariteit met onze vereniging.

Namens het bestuur

Joris Weijers
 

Sponsoracties