Goed idee of leuke suggestie? mail onze voorzitter

Nieuws afbeelding
Beste Hockeyclub Houten leden, 
Ik hoop van harte dat jullie en jullie dierbaren gezond zijn. 
Hockeyplezier is de basis van onze vereniging. Dat plezier kunnen we nu niet organiseren. Dat mag niet van KNHB @knhb_nl , niet van overheden gebaseerd op verstandige adviezen van RIVM @rivmnl en dat willen we zelf ook niet. Het is in deze bijzondere tijd onverantwoord om te weinig fysieke afstand van elkaar te bewaren. 
Daar staat tegenover dat we met 1.500 leden, begeleiders en betrokken familieleden 5 – 10% van de Houtense gemeenschap vormen. Vol van energie die we nu anders moeten en kunnen gebruiken. 
We hebben samen tal van mogelijkheden om elkaar digitaal te treffen, kennis uit te wisselen en een hart onder de riem te steken. Dat gebeurt natuurlijk op individueel, groeps- en teamniveau volop. Op clubniveau willen we ideeën ondersteunen die onze leden door deze ingewikkelde tijden heen helpen. 
Heb je ideeën? Laat het mij weten op [email protected] Of tag/dm @voorzitterhch Ik ga dan na hoe we daar iets bijzonders mee kunnen. 
Ik ben benieuwd naar jullie suggesties, maak er ook vandaag weer wat moois van! 
Met vriendelijke groet, 
Gerrie van Wanrooij 
Voorzitter Hockeyclub Houten 👍🏑❤️💙🏑👍 #hockey #hockeyclubhouten #fieldhockey #hockeylife #enigehockeyclubmeteenskyline #staysafe #staypositive #stayhome #covid_19 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda