Topprestaties Heren en dames 1

Nieuws afbeelding

Heren en dames 1 hebben beide een topprestatie neergezet in de zaal. Heren 1 is kampioen geworden in de 1e klasse. Hierdoor promoveren ze naar de topklasse, wat de één na hoogste klasse is bij zaalhockey.

Dames 1 is 3e geworden in de topklasse, waardoor ze promotiewedstrijden mogen spelen voor een plekje in de hoofdklasse. Beide teams gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Heren 1

Met nog 2 wedstrijden te gaan is Heren 1 in de zaal kampioen geworden. Met veel supporters afgelopen zondag de 2 wedstrijden gewonnen.

In spanning samen in Driebergen afgewacht hoe de uitslag van de naaste concurrent is geworden.

En ja, kampioenschap en ook promotie zijn een feit. De confetti buizen knalden buiten en samen zullen we nog een feestje vieren.

Dames 1

Dames in de zaal heeft zich zondag geplaatst voor de play-offs in de Topklasse. Een erg knappe prestatie want het team finisht boven o.a. Huizen dat Promotieklasse speelt op het veld. In de competitie werd alleen verloren van Gooische en Schaerweijde en dat maakte dat Houten eindigde op plek 3. Dit alles werd wekelijks gadegeslagen door een erg trouw publiek!!!

Komende zondag worden de play-offs gespeeld in de Galgenwaard. Dan speelt Dames 1 de eerste wedstrijd tegen Gooische. 
Dames 1 feliciteert Houten Heren 1 met hun promotie naar de Topklasse. Volgend seizoen kunnen beide vlaggenschepen opereren op het 1 na hoogste niveau van Nederland in de zaal. Heel knap en voor ons gezellig!

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda