Zaalhockey: houd het netjes!

Nieuws afbeelding

Het zaalseizoen is pas net begonnen en nu regent het al klachten vanuit de gemeente over het gebruik van de sporthallen door de hockeyteams. Dit moeten we met z’n allen voorkomen! Daarom het dringende verzoek om je aan onderstaande regels te houden:

  • Wij zijn te gast in de sporthallen, houd het dus netjes! Berg de balken en materialen op de juiste manier op, laat de kleedkamers en zalen netjes achter, zorg ervoor dat de plafondplaten er niet met de sticks worden uitgetikt etc. In het verleden is de club helaas geconfronteerd met veel schade en daardoor hoge kosten.
  • Voorkom strepen op de vloer: gebruik alleen zaalsticks en indoorsportschoenen met niet-strepende (witte) zool. Sleep de balken en de doelen niet over de vloer.
  • Gebruik géén banken achter het doel, daar kunnen de banken niet tegen en beschadigde banken moet HC Houten vergoeden. Voor alle hallen zijn er schotten die in de doelen geplaatst kunnen worden. Maak hier gebruik van.
  • Wanneer je de laatste gebruiker bent: doe alle lichten uit en sluit alles af, controleer ook de ramen en nooddeuren.
  • Indien jouw team jeugdtrainers heeft onder de 18 jaar dan is het verplicht dat er een volwassene aanwezig is. Dit i.v.m. de veiligheid.
  • Als je gaat trainen en je ziet dat er al schade is, meldt het direct - liefst met foto - aan [email protected]

Zo zorgen we er met z’n allen voor dat we welkom blijven in de sporthallen in Houten.

Dank jullie wel!

STK en zaalcommissie

Sponsoracties