Foto's en filmpje familietoernooi 2019

Nieuws afbeelding

Familietoernooi 2019

 

Wat was het weer een gezellige (en onverwachte) zonnige dag! Met 33 teams en 336 deelnemers zat het toernooi wederom vol! Het thema van dit jaar was Famous Families. En dat was te zien. Hoe leuk is het dat veel teams zich helemaal hebben uitgeleefd in outfit en entourage en zich deze dag ook echt even die famous family voelde. Wij vonden het super!

 

Een knallende opening en een swingende warming up was de start van het toernooi. Er werd lekker gehockeyd. Tussendoor kon iedereen op het testcenter van Abn Amro zijn of haar hockeyskills oefenen en was er Bubbelbal gesponsord door Instituut HIP. Ook was Fysio Activ er voor de broodnodige massages, kon er gegeten worden van de wederom prachtige zelfgebakken taarten, gezonde snacks verzorgd door de Hoogvliet, kreeg iedereen een wafel of poffertjes en een ijsje en friet. Tot slot werd de dag super gezellig dansend afgesloten. Kortom de sfeer zat er de hele dag goed in! 

 

Foto's en video

Wij bedanken Taroen voor de fantastische foto's die hij heeft gemaakt! Daarnaast is er ook dit jaar weer een leuk kort filmpje gemaakt met een compilatie van deze dag.

De link naar de foto's en het filmpje zijn te zien op https://www.hchouten-familietoernooi.nl/foto-s/2019/


Tot volgende jaar!


Jeanette, Suzan, Patrick, Marianne, Marcel, Jolanda 

Sponsoracties

Agenda

10-12 ALV
Hele agenda