Sportways Top Hockey dagkamp op HC Houten

Nieuws afbeelding Train met oud-international Maartje Paumen en Hoofdklasse-spelers Jasper Luijkx & Steijn van Heijningen!

Het is alweer bijna zomervakantie. Tijdens het SportWays Top hockey dagkamp van 22 t/m 24 juli 2019 op Houten kun jij op het veld staan met (oud) Hoofdklasse-spelers Maartje Paumen, Jasper Luijkx & Steijn van Heijningen. Dat wordt te gek!

Maartje is één van de grootste Nederlandse hockeysters ooit. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won goud én was topscorer op de Olympische Spelen en werd daarbovenop twee keer benoemd als "FIH Best Player of the World". Haar wapen? De sleeppush.

Jasper is aanvaller van Kampong Heren 1, specialisme van deze voormalig Jong-Oranje speler? De aanvallende 1 tegen 1! En hij staat te trappelen om met jullie het veld op te gaan.

Steijn speelt elke zondag voor HGC Heren 1, specialisme van Steijn? De backhand slag door zijn eigen benen.

Je kunt dit dreamteam alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen tijdens dit Top hockey dagkamp! Wil je met Maartje, Jasper én Steijn op het veld staan? Meld je snel aan!

Meer informatie en inschrijven:
https://nl.sportways.com/nl/locations/hc-houten?utm_source=club&utm_medium=Houten&utm_campaign=Q2_19

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur SportWays – vóórdat jullie je hebben aangemeld – alle namen en de locatie van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.

Kom trainen met Maartje Paumen, Jasper Luijkx & Steijn van Heijningen