Play Offs Overgangsklasse:Kom naar The final push

Vanavond start Heren 1 de strijd om een plek in de Overgangsklasse met een thuiswedstrijd tegen Leonidas. Opnieuw een best of three opzet, waarbij de andere twee data en tijden zijn:
zaterdag 15 juni  16.00 uur  Leonidas - Houten
zondag   16 juni  15.00 uur  Houten - Leonidas (indien noodzakelijk)

De wedstrijd van vanavond begint om 20.30 uur en uiteraard bent u van harte welkom.
Kom aub zoveel mogelijk per fiets. Het blijft droog vanavond.

Hieronder volgen nog een keer de spelregels rondom de play offs:

Het afsteken van vuurwerk is ten strengste verboden; het bestuur volgt hierin de KNHB richtlijn en noch op ons complex, noch in de directe omgeving van ons complex, is het afsteken van enige vorm van vuurwerk toegestaan (nog los van het feit dat het al wettelijk verboden is). Wie zich hier niet aan wenst te houden zal onmiddelijk worden verwijderd.

Afgesloten kleedkamers; normaal verboden op ons complex, maar wij zijn nu verplicht om dit voor de bondsscheidrechters en de tegenstanders van onze Dames en Heren 1 te regelen. De voor de tegenstanders afgesloten kleedkamers zullen van hun clubnamen voorzien zijn.

Een wedstrijdtafel bij veld 1: het gebied rondom deze wedstrijdtafel is bedoeld voor officials van de KNHB en spelers met een tijdstraf. Teneinde deze mensen lekker rustig hun taak te laten uitvoeren is het gebied achter de wedstrijdtafel, d.w.z. achter de omheining tussen beide dug outs, verboden gebied voor toeschouwers.

Ballenkinderen:Tijdens de wedstrijden staan er ballenkinderen langs het veld. Dit is een zeer geconcentreerd werkje. Stoor de jongens en meisjes daarom a.u.b. niet. Ook niet met goedbedoelde aanmoedigingen. Laat het ook voor hen een leuke ervaring zijn.


Sponsoracties