Teamindeling jongste jeugd en jeugd 2019 - 2020

Nieuws afbeelding

Zoals beloofd is vandaag de bekendmaking van de teamindelingen. Zowel voor de breedte- als prestatieteams is een brede groep van vrijwilligers en STK-ers betrokken geweest bij de indeling met als doel voor elke speler een team op zijn/haar niveau. In verband met beveiligen van gegevens tref je dit jaar de teamindeling aan in het beveiligde gedeelte van de website. Log in met je lidnummer en wachtwoord, kies club, documenten en scroll vervolgens naar Teamindelingen en kies daar Junioren voor A tot en met D teams of Jongste Jeugd voor de E6, E8 en F-teams.

In het nieuwsbericht van 10 mei op de website is uitgebreid ingegaan op het indelingsproces. Als je vragen hebt, is het goed dit bericht eerst nog eens na te lezen.

Aantal voorlopige eerste teams

Voor de MD1, MB1, MA1 en JC1 geldt dat zij nog zullen doortrainen, voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt. Deze teams zijn dus nog voorlopig. De coaches van deze teams zullen zo spoedig mogelijk laten weten hoe dit proces verder verloopt.

Trainingen, trainers en coaches

Het STK (Sport Technisch Kader) is volop in voorbereiding en doet zijn uiterste best om alle trainingen en trainers zo snel mogelijk ingedeeld te krijgen (in ieder geval de dagen en tijden bekend te maken waarop een team traint omdat we nog op zoek zijn naar trainers voor diverse teams). Daarnaast zouden we ook graag z.s.m. voor alle teams de coaches rond willen hebben, zodat we ook dat kunnen communiceren. Ervaring leert dat het lastig is om voor de aanvang van de zomervakantie alles al rond tehebben. Wij realiseren ons terdege dat de tijden van invloed zijn op de overige activiteiten in de week, maar dagen en tijden bekend maken die later weer gewijzigd moetenworden is voor niemand wenselijk. We doen ons uiterste best!

Toelichting

Wanneer je als speler nog vragen en/of opmerkingen hebt ten aanzien van de teamindeling, dan nodigen de jeugdcoördinatoren jou (en je ouders) uit om dit persoonlijk te bespreken. Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd op maandag 17 juni vanaf 19.00 uur in het clubhuis. Via de mail, de telefoon of sociale media zal er geen toelichting verstrekt worden. Meld je voor deze avond wel via de email aan bij de betreffende coördinator zodat we bij belangstelling van meerdere spelers hiervoor een planning kunnen maken.

Met sportieve groet,

(Jongste) Jeugdcoördinatoren

Emailadressen coördinatoren jongste jeugd en jeugd

[email protected]                [email protected]

[email protected]                  [email protected]

[email protected]             [email protected]

[email protected]               [email protected]

[email protected]             [email protected]

[email protected]               [email protected]

                                           [email protected]

                                           [email protected]

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoracties