Kampioenen en eervolle vermeldingen

Nieuws afbeelding MC2, MD5, JC5, MD3, MC3, JC1, H2, MD1, MC1, MB1, MB4, JB4, JB5

Spelers en coaches gefeliciteerd met dit fantastische resultaat. Foto's mogen ingestuurd worden, dan komen die ook hieronder te staan!

MC2: nu echt kampioen


Op zaterdag 25 mei wist de MC2 tijdens de voorlaatste wedstrijd het kampioenschap in de eerste klasse D reeds zeker te stellen. Door zelf hun wedstrijd te winnen tegen Eemvallei en het puntverlies van de nummer twee Almere MC2, waren de meiden niet meer in te halen.
Daarmee is het team erin geslaagd datgene te bereiken wat in de competitie voor de winterstop op de laatste speeldag net door de vingers glipte. De laatste uitwedstrijd tegen IJsseloever van vandaag was daarmee een formaliteit, maar zoals een echte kampioen betaamd werd ook hier de winst (0-7) binnen gehaald. Hiermee heeft de MC2 een prachtige prestatie neergezet door geen enkele competitiewedstrijd in het afgelopen seizoen te verliezen!

De enorme persoonlijke groei die alle meiden afgelopen jaar hebben doorgemaakt op hockeygebied, maar ook de enorme hechtheid die is ontstaan als team, was een genot om te aanschouwen en heeft ons geholpen om er op alle momenten voor elkaar te zijn. Dank ook aan alle ouders die elk weekend in groten getale en met veel positivisme de meiden naar het kampioenschap hebben aangemoedigd! We kunnen terugkijken op een prachtig
seizoen met zijn allen!
Simon, Aldwin, Anouk, Geo en Machteld

MD5

Op 25 mei in een spannend duel tegen Nieuwegein, de nummer 2, moest het gebeuren. Al snel viel de 1-0 voor onze meiden van de MD5. De spanning nam toe en pas in de tweede helft viel de verlossende 2-0 en deze voorsprong konden onze meiden vasthouden tot het einde van de wedstrijd. Aangezien alle overige wedstrijden met grote cijfers waren gewonnen, zijn ze zeer overtuigend kampioen geworden. Dit team staat voor goed samenspel, gedrevenheid en vooral ook gezelligheid.

Natuurlijk bedanken we ook onze trainers die dit team weer veel geleerd hebben dit seizoen. Frederique, Tristan en Daniel dank jullie wel voor jullie inzet en aandacht.

Alisa, Kyara, Tirza, Meesje, Silke, Britt, Zoë, Viënna, Floor, Suze, Annefloor, Jules en Kyra jullie zijn super meiden. Gefeliciteerd!

Namens jullie coaches: Dennis, Mijke en Monique

JC5


Op de laatste speeldag moest het gebeuren, er moest uit gewonnen worden van Phoenix en er moest aan het doelsaldo gewerkt worden. De nummer 2 Hilversum stond nl. in punten gelijk. In de stromende regen werd door ons met 0-6 gewonnen! De buit was eigenlijk al binnen.

Daarna werd het toch nog afwachten wat onze opponent ging doen in hun wedstrijd. Een aantal van ons gingen kijken bij die wedstrijd terwijl de rest van ons team in het club huis de uitslag afwachtte. Hilversum verloor haar wedstrijd en wij dus op punten KAMPIOEN!

Onze jongens hebben een heel mooi jaar gehad. Voor de winter werden wij ook al 2e. Alle spelers hebben zich weten te ontwikkelen. Er werd goed samengewerkt en de combinaties gingen gedurende het jaar steeds beter lopen. Bovenal is er veel plezier gemaakt.

Dank ook aan de geweldige trainers Tim en Daniel die elke week met onze jongens aan de slag gingen.

Olivier, Jeroen, Bart, Thijmen, Marlon, Luc, Siemen, Mees, Casper Jefta ,Hidde, Jurre, Thijn, Rolf, Diederick, Benjamin : gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Jullie trotse coaches, Mark, Ewald, Jeroen

MD3