Alweer mail van Trudy vraagt!

Ja dat klopt. Trudy is een vasthoudend typje en wil heel graag weten wat onze leden van onze club vinden. En het werkt! We hebben al veel bruikbare info op de eerste vraag gekregen. Dat gaat ons bestuur echt helpen om onze club beter te laten functioneren.

Gedurende 8 weken krijg je iedere week 1 vraag van Trudy. Deze week een open vraag maar soms ook een vraag waar je simpelweg ja of nee op kan antwoorden. Als je de vraag niet wil beantwoorden dan klik je de mail gewoon weg. Je kan dan afwachten wat de vraag van de week erna is want die gaat misschien over een onderwerp waar je je mening wél graag over wilt delen.

En als je echt niet mee wil doen is er nog de mogelijkheid je uit te schrijven. Maar ja dan weet je dus ook niet welke vragen nog komen.

Ik snap dat het even werk is en dat je misschien wat overspoelt bent door de mail maar ik beloof op mijn beurt serieus naar de reacties te kijken. Deze te delen met het bestuur en verantwoordelijke commissies en dat we met jullie feedback aan de slag gaan om onze club met elkaar te verbeteren.

Een sportieve groet van Trudy en...
Petra van der Meer
Bestuurslid hockeyorganisatieReacties


Paul van Maaren

10-5-2019 @ 12:02:42 |je had het ook gewoon Petra vraagt kunnen noemen. 😀

Paul van Maaren

10-5-2019 @ 12:03:08 |hulde voor je initiatief. Groetjes Ginny

Reageer op het nieuws


Sponsoracties