Tenue

Nieuws afbeelding
Met ingang van het nieuwe seizoen 22/23 gaan we als club over op een nieuwe leverancier van de club en wedstrijd kleding. Indian Maharadja is de nieuwe leverancier en alle kleding zal bij Daka in Houten verkrijgbaar zijn. Het ontwerp en de kleurstelling van het wedstrijd shirt verandert niet.

Naast de shirts zijn ook de shorts /rokjes en wedstrijdsokken verkrijgbaar bij Daka. Let op: voor de shorts/rokjes geldt dat we gebruik maken van de standaard rode shorts/rokjes van Indian Maharadja; zonder logo dus omdat dit voor het draagcomfort beter is.

De kleding zal alleen via Daka in Houten verkocht worden, dus geen verkoop meer via de club. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om op eigen gelegenheid de kleding te passen en aan te schaffen. Daarnaast kan je bij Daka sparen voor korting over al je aankopen via de Daka VIP app. In de Daka app kan je lid worden van HC Houten (activatie nummer 202113991).

Ook kan je als team trainingspakken bestellen bij Daka. De kleding kan in de winkel gepast worden en besteld worden per mail naar [email protected]
Eventuele bedrukking van sponsoren dient zelf geregeld te worden. Dit kan je laten verzorgen via [email protected]

Het club logo wordt uitsluitend op de kleding van Indian Maharadja geleverd.

Heb je nog vragen: stuur een mailtje naar [email protected]

Afgelastingen

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 8 april 2023
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit MO16-1 (MB1) AHC IJburg MO16-1

Sponsoracties