Vandaag jarig

Jan Jurre Harsveld van der Veen
Levi Scholten
Marit Vial

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
17-2
MD1, MD3, MC12, MC4, JC1, JC34, JB4, H3 en de Trimmers kampioen in de zaal!

MD1 was de eerste kampioen van dit seizoen. Geen enkele wedstrijd heeft dit hechte team onder leiding van Anouk Spitsbaard verloren. Meiden en begeleiding: gefeliciteerd!

JB4 is ook ongeslagen kampioen geworden. Mannen en begeleiding, ook jullie van harte gefeliciteerd!

In de poules van MD3 en JC34 is het tot het laatst spannend geweest, maar er kan er maar 1 winnen en die strijd is gewonnen door de meiden van MD3 en de mannen van JC34. Mooie prestatie, gefeliciteerd!

Sommige kampioenen kan je van te voren al met potlood invullen. Maar dan moet je het wel waarmaken. En het is ze gelukt: H3 is weer kampioen!

Ze kwamen, ze zagen en overwonnen. Voor het eerst in de zaal en meteen kampioen: onze trimmers! Gefeliciteerd dames en heren.

In het laatste zaalweekend hebben 3 teams een kampioenschap kunnen vieren: doelpuntenmachine JC1 (60x gescoord!), de meiden van MC4 en MC12. Het kon bijna niet meer mis gaan voor JC1 en MC4, gelukkig wisten ze de zenuwen te bedwingen met een 1e plaats als resultaat. Van harte!

MC12 was zelf al klaar en met spelen en moest 17-2 nagelbijtend de verrichtingen van de naaste concurrentie afwachten. Het wachten is beloond: de nummer 2 heeft punten laten liggen en MC12 is daardoor niet meer in te halen. Gefeliciteerd met dit welverdiende kampioenschap!

En kampioen of niet, wij hopen dat iedereen een leuk zaalseizoen heeft gehad.

De zaalcommissie: Judith, Jolanda, Merel, Christien en Annette

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor