Vandaag jarig

Daniel Klomp
Karlijn Smalberg

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
15-11
Vrijwilliger gezocht familietoernooicommissie!

De organisatie van het gezelligste toernooi van het jaar is op zoek naar uitbreiding!

 

Wie zoeken we?

Man, vrouw, oud, jong, lid of geen lid. Iedereen die graag betrokken is bij de club en er zin in heeft om een leuk toernooi te organiseren.


Wat is het Familietoernooi?

Het Familietoernooi is een jaarlijks terugkerend gezellligheidstoernooi voor alle leeftijden waar familie, vrienden, teamgenoten en bekenden een team kunnen vormen. 

We proberen ieder jaar weer een leuk thema te bedenken. Op https://www.hchouten-familietoernooi.nl kun je alle info over deze dag nalezen. Hier staan ook foto’s en filmpjes op.

 

Tijdinvestering

In december hebben we onze eerste vergadering en gaan we het thema bepalen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari zullen we dit thema op een ludieke manier bekend maken.

Daarna hebben we tussen eind februari en Tweede Pinksterdag ongeveer 5 vergaderingen. Uiteraard heeft iedereen tussendoor taken die afgehandeld moeten worden. Op Eerste Pinksterdag gaan we met z’n allen opbouwen en zijn we op Tweede Pinksterdag de hele dag bezig.

 

Kom jij ons versterken?

Stuur ons dan een mail op [email protected] of spreek een van de leden aan op de club. Ken je niemand binnen de organisatie en wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met Jeanette op nummer 06-51824969.

 

Hopelijk kunnen we snel kennis maken!

 

Groeten,

 

Patrick, Marcel, Annet, Jeanette, Jolanda

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor