Vandaag jarig

Maurits Lit
Florine de Ruiter
Jinte Steenman
Purdey van Zalinge

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
7-11
HC Houten heeft een NIEUW UIT-SHIRT

HC Houten heeft een nieuw uit-shirt en sokken.

De prestatieteams senioren, A en B-jeugd hebben hun eigen set met uit-shirts en sokken inmiddels.

Daarnaast bieden we de overige teams (m.u.v. Jongste Jeugd) de mogelijkheid om een set met uit-shirts te lenen via de wedstrijdtafel.

Het aanschaffen van een uit-shirt is niet verplicht, maar het kan zijn dat een team tijdens een uit -wedstrijd genoodzaakt is in een andere kleur shirt te spelen i.v.m. de kleuren van de tegenpartij. Als team kan je dan een set uit-shirts in bruikleen krijgen via de wedstrijdtafel.

Momenteel hebben we 6 sets, waarvan 3 sets voor Heren/Jongens en 3 sets voor Dames/Meisjes. Einde van het jaar zal dit nog aangevuld worden met 1 tas Jongens en 1 tas Meisjes met kleinere maten. De tassen met uit-shirts kunnen aangevraagd worden bij de wedstrijdtafel. De tassen dienen 2 weken voorafgaand aan de wedstrijd aangevraagd te worden. Wil je gebruik maken van een leentas, kom op zaterdag langs bij de wedstrijdtafel tussen 8.00-13.30 uur.

HC Houten heeft een beperkt aantal uit-shirts op voorraad bij ClubColors. Het uit-shirt kan besteld worden via de website van ClubColors, maar de levertijd is wellicht langer dan normaal omdat er beperkte voorraad is. De uitsokken zijn, net als de thuissokken, los te koop bij de bar van HC Houten.

Kledingcommissie HC Houten

Voor vragen: [email protected]

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor