Vandaag jarig

Isis Bakkenes
Britt van der Heijden
Noa van der Heijden
Kathelijn Nauss
Mika Wilkes

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
19-9
Let op:zaterdag 27 oktober wedstrijddag

Beste jeugdspelers en ouders,

Als het goed is hebben jullie ook al een bericht gehad vanuit de coaches dat zaterdag 27 oktober een wedstrijddag is voor alle jeugdleden. Het is tegelijk ook de tweede zaterdag van de herfstvakantie. Dat is dus eigenlijk niet zo handig. Wat ook niet zo handig is, is dat je de wedstrijd (behalve als je in de C-jeugd speelt) nog helemaal niet ziet. Hoe dat zit leggen we graag even uit.

Net als elk seizoen begint de competitie met een kleine poule van 6 teams die in de eerste 5 zaterdagen allemaal één keer tegen elkaar spelen. Op basis van de eindstanden in de poule wordt vervolgens een herindeling gemaakt. Hierdoor zorgen we dat teams zoveel mogelijk met gelijkwaardige teams worden ingedeeld en al te gekke uitslagen worden voorkomen. Dat verhoogd het spelplezier! 

We hebben dit jaar echter een late herfstvakantie. Dat betekent dat er een zaterdag meer is voor de herfstvakantie en die zaterdag komen we na de herfstvakantie te kort omdat in het eerste weekend van december de zaalcompetitie van start gaat.

Zaterdag 13 oktober is een competitievrij weekend voor de meeste teams. Op die zaterdag worden echter playoff wedstrijden gespeeld om in de hoogste poules te bepalen welke teams komend jaar in landelijke poules gaan spelen. Voor HC Houten doen de eerste teams ook meestal mee met die playoffwedstrijden. Pas als bekend is wie in welke poule gaat spelen kan de KNHB de nieuwe indeling maken en de wedstrijdsecretarissen de nieuwe planning. Daarna worden die wedstrijden pas zichtbaar in de app. 

We begrijpen dat sommige gezinnen een vakantie hebben geboekt en 27 oktober niet in Houten zijn. Voor degene die dat (nog) niet hebben gedaan vragen we om met het plannen van uitjes ajb rekening te houden dat er gehockeyd wordt op 27 oktober. Mogelijk zijn er veel teams die invallers nodig hebben. Als je als invaller wordt gevraagd en het enigszins in te plannen is doe het dan ajb. Hopelijk heeft dan iedereen toch een leuke wedstrijd (of twee;-).

Met de KNHB zullen we overleggen hoe we in de toekomst kunnen voorkomen dat er gehockeyed wordt in vakantieweekenden. Dat is echter best ingewikkeld want er zijn best veel vakantieweekenden door de vakantiespreiding en we willen natuurlijk ook graag zo veel mogelijk hockeyen.
 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor