Vandaag jarig

Myrte Muns
Minke Stigter
Lotte Vermeer
Demi de Vries

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
26-8
ICT update: Nieuwe app en website op komst

Onze leverancier is druk bezig met een nieuwe versie van de Hc Houten app met een aantal fijne verbeteringen. Zo worden afbeeldingen en links beter weergegeven in de nieuwsberichten en wordt het mogelijk om je familie vanuit 1 login in de app te beheren (de lang gekoesterde familielogin). En worden er in de loop van het jaar nieuwe extra functies ontsloten zoals het aanpassen van de verzameltijd per wedstrijd. Daarnaast komt er een nieuwe (responsive) versie van de site, voornamelijk gericht op gasten en potentieel nieuwe leden. 

Voor het nieuwe seizoen geldt dat coaches via de website (hchouten.nl) door op inloggen te klikken de taken aanmaken zoals het rijschema, hier kan je ook bijvoorbeeld teamafspraken uploaden die alleen voor de leden van het team te zien zijn. Ook kan je Evenementen aanmaken voor teamuitjes en extra trainingen, deze komen dan in de agenda van de Hc Houten App. 

Voor alle teams zijn er standaard waarden voor verzameltijden (deze komen boven op de reistijd). Wil je je standaard verzameltijd aangepast hebben, stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Met vriendelijke groet,

Erwin van Wezel
ICT HC Houten
 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor