Vandaag jarig

Quinty Geijskes
Mees Landman
Jitske van der Meer

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
10-6
Teamindelingen 2018-2019

Zoals beloofd is vandaag de bekendmaking van de teamindelingen. Zowel voor de breedte- als prestatieteams is een brede groep van vrijwilligers en STK-ers betrokken geweest bij de indeling met als doel voor elke speler een team op zijn/haar niveau. In verband met beveiligen van gegevens tref je dit jaar de teamindeling aan in het beveiligde gedeelte van de website. Log in met je lidnummer en wachtwoord, kies club, documenten en scroll vervolgens naar Teamindelingen en kies daar Junioren voor A tot en met D teams en Jongste Jeugd voor de E en F teams.

In het bericht van 3 juni op de website is uitgebreid ingegaan op het indelingsproces. Als je vragen hebt is het goed dit bericht eerst nog eens na te lezen.

Het STK (Sport Technisch Kader) is volop in voorbereiding en doet zijn uiterste best om alle trainingen en trainers zo snel mogelijk ingedeeld te krijgen (in ieder geval de dagen en tijden bekend te maken waarop een team traint omdat we nog op zoek zijn naar trainers voor diverse teams). Daarnaast willen we ook graag zsm voor alle teams de coaches rond hebben zodat we ook dat kunnen communiceren. Ervaring leert dat het lastig is om voor de aanvang van de zomervakantie alles al rond te hebben. Wij realiseren ons terdege dat de tijden van invloed zijn op de overige activiteiten in de week maar dagen en tijden bekend maken die later weer gewijzigd moeten worden is voor niemand wenselijk. We doen ons uiterste best!

Wanneer je als speler nog vragen en/of opmerkingen hebt ten aanzien van de teamindeling, dan nodigen de jeugdcoördinatoren jou (en je ouders) uit om dit persoonlijk te bespreken. Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd op maandag 25 juni vanaf 19.00 uur in het clubhuis. Via de mail, de telefoon of sociale media zal er geen toelichting verstrekt worden. Meld je voor deze avond wel via de email aan bij de betreffende coördinator (zie mailadressen op website) zodat we bij belangstelling van meerdere spelers hiervoor een planning kunnen maken.

Met sportieve groet,

(Jongste)Jeugdcoördinatoren

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor