Vandaag jarig

Lotte Veenstra

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
9-7
REMINDER: Ben jij onze nieuwe scheidsrechters planner junioren?

Vind je plannen leuk en wil je je steentje bijdragen voor de vereniging? Dan hebben we een mooie uitdaging liggen. Je kunt dit thuis, in je eigen tijd inplannen en uiteraard gaan we je goed inwerken.

De scheidsrechterscommissie van HC Houten is verantwoordelijk voor alle scheidsrechterszaken binnen de vereniging. Van het opleiden van clubscheidsrechters, het CS+ traject, het begeleiden van beginnende scheidsrechters, tot het indelen van scheidsrechters op de juiste wedstrijden.

Voor die laatste, heel belangrijke taak, zijn wij op zoek naar een vervanger van Marc Koch. Na 4 seizoenen gaat Marc het stokje overdragen. Uiteraard zal Marc de kennis en ervaringen die hij heeft opgedaan in de afgelopen jaren overdragen aan zijn opvolger. 

In de rol van scheidsrechters planner junioren werk je nauw samen met de wedstrijdsecretaris junioren. Samen zorg je voor een optimale planning van de wedstrijden en scheidsrechters. De werkzaamheden kun je zelf, wanneer het jou uitkomt, inplannen en beperken zich tot de reguliere junioren wedstrijden. De zaal, toernooien en oefenwedstrijden vallen buiten het takenpakket. 

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Youandi Beeris via [email protected]

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor