Vandaag jarig

Isis Bakkenes
Britt van der Heijden
Noa van der Heijden
Kathelijn Nauss
Mika Wilkes

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
19-9
Santa Run 2018

Op 22 december Santa Run 2018

Na 3 jaar te hebben meegedaan aan de Grote Club Actie heeft HC Houten besloten om dit jaar mee te doen aan een lokaal initiatief: de Santa Run in Houten georganiseerd door de Rotary Houten.

De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel met na afloop genieten van een een beker warme chocolademelk of Gluhwein. Dit jaar staat de Santa Run in het teken van de breedtesport in Houten en de Nierstichting. Ieder HC Houten lid wat meedoet aan de Santa Run ondersteunt de club! Van iedere € 10.- aan inschrijfgeld gaat 80% rechtstreeks naar de club!

Ook kunnn de jeugdleden van HC Houten nog extra bijdragen aan de clubkas van HC Houten door het verkopen van loten van € 3.-per stuk. Ook hiervan gaat 80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de club.

Verdere informatie volgt snel aangezien de inschrijving voor de Santa Run op 20 Oktober a.s. begint en de verkoop van de lootjes begin Oktober. Hierover zullen wij jullie de komende week informeren!


 

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor