Vandaag jarig

Sidney Alexander Kraaijkamp
Ymke Posthumus
Yentl van der Werf

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
28-1
Opbrengst GCA 2017/2018

Beste verkopers,


Dankzij jullie enthousiasme en inzet is de Grote Clubactie een succes geworden en gaan de nieuwe picknicktafels er komen!!


Maar liefst € 6.977,90 is de opbrengst van dit jaar!!


Met dit bericht willen wij iedereen bedanken die een steentje/lootje heeft bijgedragen. Jullie zijn allemaal echt Grote Clubtoppers!!


Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn de top-verkopers Fabian Elassaiss (121 loten), Bram Dijkstra (73 loten) en Britt Renes & Kyrill van Dam (beiden 60 loten) in het zonnetje gezet.


Zaterdag 10 maart start de veldcompetitie voor de jeugd en dit is ook de dag dat jij (als lotenverkoper van HC Houten) jouw verdiende prijzen mag ophalen in het clubhuis van 9:00 uur - 11:30 uur. Lukt het niet om op 10 maart te komen, dan is er nog een kans op zaterdag 17 maart. Ook dan is het mogelijk om tussen 9:00 uur en 11:30 uur de prijzen in ontvangst te nemen.


Naast de wedstrijdtafel worden de prijzen uitgereikt aan de verkopers die meer dan 20 loten (bal en VVV-bon) & meer dan 30 loten (Matrix bidon) en meer dan 50 loten (ABN-AMRO dopper) verkocht hebben. Dus wil jij jouw prijs in ontvangst nemen, kom dan zaterdag 10 of 17 maart naar het clubhuis! 


Nogmaals, namens de club, bedankt allemaal en veel plezier met het begin van de lentecompetitie!!


Grote HC Houten Club actie groeten,

Twan van Genuchten, Frans Wagenaar en Jaap Reijntjes

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor