Vandaag jarig

Michiel van Hoorn
Thom Laarhoven
Puck Teppema

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
10-1
JB1 geplaatst voor Districtfinales Midden Nederland (Update)

Het is altijd leuk om een nieuw kalenderjaar met goed nieuws te kunnen beginnen.

Daar waar sommige teams pas dit weekeinde met hun zaalcompetitie zijn begonnen zit de voorcompetitie er voor Jongens B1 alweer op. Hoewel er nog een speelronde te gaan is tussen de andere teams in hun poule hebben zij zich afgelopen weekeinde al weten te plaatsen voor de kruisfinales voor het Districtskampioenschap!!

Een unieke prestatie in de historie van HC Houten, waar we nog niet eerder een team in de B-categorie in de Districtsfinales voor de zaalcompetitie hebben gehad.

De jongens hebben afgelopen weekeinde in twee dagen 4 wedstrijden gespeeld, omdat de in december afgelaste ronde ook moest worden ingehaald. Van Kampong werd dan wel voor de tweede keer maar weer nipt verloren, maar de winst in de andere 3 wedstrijden zorgde ervoor dat zij niet meer in te halen zijn door de concurentie.

Vanuit HC Houten wil ik de spelers en de begeleiding van harte feliciteren met dit resultaat en hen alvast veel succes wensen in de voorbereiding, alsmede de wedstrijden zelf, op de Districtsfinales.

Wanneer u de jongens wilt ondersteunen dan noteer maar vast dat de kruisfinale zal zijn op zaterdag 20 januari. De jongens zullen dan spelen tegen Laren JB1. De wedstrijd is om 15.00 uur in Hal 2 van Sportcentrum Galgenwaard.

Namens het bestuur,
Eric Gielisse
 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor