Vandaag jarig

Florette Bijlsma
Dorien Hettema
Hanneke Kerkhof

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
3-12
Aandachtspunten zaalhockey

Maandag 4 december zijn de reguliere zaaltrainingen gestart en binnenkort starten de wedstrijden.

Voor een goed verloop van de zaaltrainingen en wedstrijden is het volgende van belang:

- wij zijn te gast in de sporthallen, houd het dus netjes! Berg de balken op de juiste manier op, houdt de kleedkamers en zalen netjes, zorg ervoor dat de plafondplaten er niet met de sticks worden uitgetikt etc. In het verleden is de club helaas geconfronteerd met veel schade en daardoor hoge kosten. Dit willen wij graag voorkomen.

- Indien jouw team jeugdtrainers heeft onder de 18 jaar dan is het verplicht dat er een volwassene aanwezig is. Dit i.v.m. de veiligheid.

- Gebruik géén banken achter het doel, daar kunnen de banken niet tegen en beschadigde banken moet Hc Houten vergoeden. De schotten voor de Molenwiek liggen op of bij de balkenwagen. Er komen nog schotten voor de andere hallen.

- Zie voor de sleutelprocedure de bijlage. Het is belangrijk dat iedereen zich aan het de procedure houdt. In het kort: het eerste team dat traint op een dag haalt de sleutel bij FysioWorkshop en brengt deze ook na de training direct weer terug. Het laatste team haalt binnen de openingstijden van FysioWorkshop de sleutel weer op en brengt deze weer terug (eventueel in de brievenbus). De sleutel wordt niet doorgegeven, behalve bij de trainingen in de Ridderspoor. Voor de wedstrijden zit de sleutel aan de wedstrijdtas.

- Voor de Kruisboog (Taurushal) geldt dat de ramen beschermd moeten worden met matten. Zie de foto. Voor het kleine raam komen 2 matten met daarvoor een stok. Deze ligt op de balkenwagen. Dit is het eerste jaar dat wij de Kruisboog kunnen gebruiken en daar zijn we erg blij mee! Laten we er voor zorgen dat we volgend seizoen weer welkom zijn.

- Houdt er rekening mee dat er voor en na onze trainingen/wedstrijden andere gebruikers van de sporthallen zijn. Het komt voor dat je de balken moet leggen en opruimen binnen de trainingstijd.

- Als je gaat trainen en je ziet dat er al schade is, meldt het direct - liefst met foto - aan [email protected]

Als iedereen zich aan bovenstaande punten houdt, wordt het vast een mooi zaalseizoen!

Namens de zaalcie, Annette van der Gun

 Bijlage: sleutelprocedure trainingen 2017-2018(1).docx
 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor