Vandaag jarig

Michiel van Hoorn
Thom Laarhoven
Puck Teppema

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
10-11
‘Oma’ neemt afscheid!

Aan alle goede dingen komt een eind. A.s. zondag, 12 november, speelt Thessa van der Meer-Bax haar laatste thuiswedstrijd met Dames I.

Thessa is het vertrouwde gezicht van Dames I. Inmiddels is ze met haar 11e seizoen in dit team bezig. Dat leverde haar de bijnaam ‘oma’ op. Maar een bijnaam die met veel respect is gegeven. Met haar aanmoedigingen vanuit de laatste lijn: "kom op meiden!”, haar harde lange klappen richting de voorhoede en haar blijdschap na een doelpunt "hoppa" zullen we haar zeker missen.

Vele hoogtepunten en een enkel dieptepunt maakte ze met Dames I mee. Maar afgelopen seizoen wist ze met haar meiden weer te promoveren naar de Eerste Klasse. A.s. zondag staat de thuiswedstrijd tegen Fletiomare op het programma, de huidige nummer 1. Een team met goede bekenden van HC Houten. Stefan de Leeuw is de coach en Eefje Stigter is dit seizoen dit team komen versterken.

Kortom, het belooft een gedenkwaardige zondag te worden. Redenen genoeg om te komen en Dames I en met name Thessa naar een overwinning te schreeuwen. Persoonlijke aanmoedigingen aan haar adres kunnen ook met ‘Theo’ plaatsvinden, want naar deze naam luistert ze ook.

Komt allen om 12.30 uur naar veld 1 en maak deze laatste thuiswedstrijd voor Thessa, Theo en 'Oma' tot een feestje. Een mooi afscheid voor onze nummer 10, een dame met pit, die dit verdient!

Dames I

 
Bram Fransen, 15-11-2017 @ 22:52:39
Wat goed dat de club dit icoon zo’n waardig afscheid gunnen inclusief veel aandacht! Gaaf! Ze gaat met drie punten haar carrière afsluiten. Ik zeg: cornertje van Tess en de nul achterin!

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor