Vandaag jarig

Michiel van Hoorn
Thom Laarhoven
Puck Teppema

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
30-10
ONVZ nieuwe partner HC Houten

Welkom nieuwe samenwerkingspartner ONVZ

Jullie hebben ze vast al gezien!! De gele scheidsrechter jassen op de velden van Hockeyclub Houten. Niet alleen de leden/spelers hebben nu een nieuw tenue, maar ook onzescheidsrechters hebben nieuwe jassen.

Hockeyclub Houtenis heel blij met de komst van zorgverzekeraar ONVZ als nieuwe samenwerkingspartner & sponsor. ONVZ is een prachtig merk en ook nog eens gevestigd in ons mooie Houten. ONVZ zet zich in om hockeyend Nederland te inspireren en te helpen bij een gezonde(re) leefstijl, onder andere door het delen van kennis en informatie.                           (Namens ONVZ Henk-Jan Maas en 

                                                                        HC Houten voorzitter Ed Achterberg)

Denk bijvoorbeeld aan artikelen over gezonde voeding en voldoende slaap maar bijvoorbeeld ook een informatieavond over hoe je sportblessures bij jonge spelers kunt voorkomen.

ONVZ heeft al stevige wortels in de hockeysport. Naast de samenwerking met meerdere hoofdklasse hockeyclubs zijn zij sinds dit jaar ook officieel partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond.

Bij onze club zal ONVZ zich verbinden aan de scheidsrechters. Misschien heb je de gele scheidsrechterjasjes van ONVZ al gezien, die vanaf de start van de competitie in gebruik zijn.

Henk-Jan Maas, vader van drie hockeyende zoons bij HC Houten én clustermanager HR en facilitair bij ONVZ: "Over het algemeen zijn hockeyers bewust met hun gezondheid bezig, zo zorgen zij ervoor dat ze fit zijn en fit blijven. Dit gaat verder dan een goede warming-up, want ook sociale verbinding, de juiste voeding en ontspanning zijn belangrijk. Vooral hier bewust mee omgaan is van belang”.

ONVZ zet zich ook breder in Houten in voor het verbeteren van de gezondheid van de bewoners. Zo werken ze in verschillende projecten samen met de gemeente, zorgverleners en bedrijfsleven, onder andere bij jongeren op gezond gewicht (JOGG), een gezonde werkvloer en op het gebied van valpreventie (www.projectTOM.nl). Samen met Hockeyclub Houten kijken we in de toekomst hoe we elkaar hierin kunnen vinden en versterken.

Kijk voor meer inspiratie voor een gezonde leefstijl ook eens op gidsingezondheid.nl

Op veld 1 hebben Henk-Jan Maas namens ONVZ en onze Voorzitter Ed Achterberg het 3-jarigesamenwerkingscontractsamen officieel getekend.

Welkom bij onze mooie club en samen "zorgen" wij voor een geweldige samenwerking.

Sportieve en gezonde groeten namens de Sponsorcommissie

(Frans Wagenaar)

 
Aldwin Vriesema, 30-10-2017 @ 21:49:35
[email protected]

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor