Vandaag jarig

Michiel van Hoorn
Thom Laarhoven
Puck Teppema

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
27-10
Zaaltrainingen en sleutels

Zondag starten de zaaltrainingen. Kijk voor het laatste schema op de site. Wijzigingen op het schema worden met de teams persoonlijk besproken. De trainers nemen zelf het (veld)trainingsmateriaal mee. Let op: de balken moeten door de eerste teams die training hebben gelegd worden en de laatste teams moeten de balken ook weer opruimen!

Vergeet niet om je zaalhockeystick en niet-strepende sportschoenen mee te nemen. Bij zaalhockey zijn verder verplicht: een bitje en scheenbeschermers. Sterk aanbevolen wordt een 'volledige' zaalhockeyhandschoen. Dit om gekneusde en gebroken vingers te voorkomen. 

Sleutels

Er wordt getraind in diverse sporthallen en gymzalen. Bij de Wetering en Merwestein (Nieuwegein) is een beheerder aanwezig. De sleutel van de sporthal is bij de beheerder op te halen. Voor de Wetering is dit bij de receptie van het zwembad.

De sleutels voor de Slinger, Molenwiek, Kruisboog en Ridderspoor gaan voor de trainingen t/m 3 december via de bar in het clubhuis. Hier wordt dezelfde procedure voor gehanteerd als jullie gewend zijn bij de trainingen tijdens de zaalperiode: het team dat als eerste in het schema genoemd staat, haalt de sleutel en brengt deze ook weer terug. Het team dat als laatste training heeft, haalt de sleutel ook weer op bij de bar en brengt deze terug. Houdt hierbij rekening met de openingstijden van de bar. Elke week wordt een sleutelschema gemaild aan de teams die training hebben in de Slinger/Molenwiek/Kruisboog en Ridderspoor.

Informatieavond

Maandag 20 november is er een informatieavond voor alle ABCD-teams. Hier wordt naast het coachen van de teams en spelinzicht ook informatie gegeven vanuit de zaalcommissie en arbitrage over alle ins- en outs van het zaalseizoen. De jongste jeugd teams worden op woensdag 6 december geïnformeerd.

Veel plezier in de zaal!

Annette van der Gun/zaalcommissie

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor