Vandaag jarig

Michiel van Hoorn
Thom Laarhoven
Puck Teppema

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
21-9
HC Houten plaatjes sparen bij Hoogvliet!

Zoals eerder aangekondigd, heeft Hoogvliet ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club van alle teams een teamfoto te maken. Daarnaast draaien de Funkey’s en Frockey’s tot en met alle C-teams mee in de individuele plaatjesactie.

De droom van deze HC Houten-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere HC Houten-leden zijn volgend voorjaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Houten. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto komen. Hiertoe zal er op zaterdag 11 november een fotograaf aanwezig zijn op ons clubhuis. Om alles in goede banen te leiden, volgt er een schema. Meer informatie volgt ook nog via coaches en begeleiders.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Doe je ook mee?!

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor