Vandaag jarig

Michiel van Hoorn
Thom Laarhoven
Puck Teppema

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
1-9
TING studiecoaching nieuwe sponsor HC Houten

Hallo HC Houten!

Hartstikke leuk vinden wij het om de club opnieuw (eerder al eens het team van onze dochter) te sponsoren! Nieuw voor ons is de bordsponsoring (met alles wat daarbij hoort): we kijken er stiekem al naar uit ons TING-bord straks langs veld 1 te kunnen zien prijken. :-) Gewoon een mooi en trots gevoel om onze bedrijfsnaam te verbinden aan een club die belangrijk voor ons is. Als gezin zijn we - zou je kunnen zeggen - met HC Houten ‘verweven’. Onze kinderen komen al vanaf toen ze een jaar of 6 waren op de club en wij dus ook. Isavie hockeyt inmiddels in de A3 en Jick speelt in Heren 1, komend vanuit de A1. Zelf (Etienne) heb ik jaren met veel plezier training gegeven en gecoacht op de club, en was ik ooit, samen met Esther Kemp, Ron Verboom en Sabine Schalkwijk, initiatiefnemer van het Shine your Talent-toernooi voor C-en D-jeugd.

Over TING studiecoaching: middelbare scholieren uit Houten en omgeving kunnen dagelijks, uit school, bij TING terecht voor:huiswerkcoaching (met unieke ‘Word je eigen leider!’-touch, gebaseerd op Covey’s ‘De 7 eigenschappen die jou succesvol maken’!), Rustige werkplek, Bijles, Brugklastraining, Examentraining en: de turbo (zie hieronder!) of meerdaagse 1 blik agenda-training. TING is een Chinees karakter en staat voor: ‘Luisteren met een wijs hart!’. Dit wezenlijk contact maken met de leerlingen die bij ons komen, hun ouders/verzorgers, en andere betrokkenen, is hét leidende motief binnen ons huiswerkinstituut.

Bekijk onze speciale HC Houten ledenactie: ‘Gratis (turbo) 1 blik agenda-training voor jeugdleden HC Houten!’ of ga naar www.ting.nl/HCHOUTEN.
 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor